Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τα Παραδοσιακά γλυκά Τήνου στην έκθεση Ελλάδος Γεύσεις

Το "Μεσκλιές" τη Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη 16-18/12 θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του μετρό στο Σύνταγμα για να λάβει μ...


Το "Μεσκλιές" τη Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη 16-18/12 θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του μετρό στο Σύνταγμα για να λάβει μέρος στην έκθεση "Ελλάδος Γεύσεις".. 

Αξίζει όσοι φίλοι του νησιού θα βρίσκονται στην Αθήνα, να πάνε στο μετρό του Συντάγματος για να δείτε από κοντά και να απολαύσετε Παραδοσιακά γλυκά Τήνου.. 


 Η Τήνος έρχεται στο σπίτι σας!!!!! Καλές Γιορτές!!! 

Λίγα Λόγια για την έκθεση.:

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις», που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, το διάστημα από 16 έως 18 Δεκεμβρίου. 

 Χιλιάδες κόσμου σε πνεύμα γιορτινό και… Χριστουγεννιάτικο αναμένεται να «τιμήσουν» τα ελληνικά, ποιοτικά τρόφιμα, που θα κατακλύσουν το Σύνταγμα. 

Στην Έκθεση, που για μια ακόμη φορά αναμένεται να τραβήξει την προσοχή του αθηναϊκού κοινού αλλά και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, θα συμμετάσχουν με περίπτερα 40 συνολικά επιχειρήσεις, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, με ποιοτικά τρόφιμα, που κάθε καταναλωτής θα ήθελε να έχει στο πιάτο του. 

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι συνεχές, με τις πύλες τις τρεις αυτές ημέρες να ανοίγουν στις 9 το πρωί και να κλείνουν στις 9 το βράδυ. Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ , κ. Γιώργος Ανέστης δήλωσε: «Η επιτυχία από άποψη συμμετοχής εκθετών είναι απόλυτη και αναμένουμε το ίδιο να συμβεί και με τους επισκέπτες. Για το λόγο αυτό καλούμε το κοινό της Αθήνας να επισκεφτεί την Έκθεση, να γευτεί τις κάθε είδους λιχουδιές και τα ποιοτικά τρόφιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να τα συμπεριλάβει στο γιορτινό τραπέζι».



Πηγή : Tinostoday.gr