Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νίκησε και την ατυχία του o Α.Ο.Τήνου( ΦΩΤΟ & Video)

Σε ενα φανταστικο παιχνιδι που παρακολουθησαμε σημερα το μεσημερι στο γηπεδο της Τηνου ο ΑΟ Τηνου σαφως ανωτερος σε ολο τον αγωνα κατ...

Σε ενα φανταστικο παιχνιδι που παρακολουθησαμε σημερα το μεσημερι στο γηπεδο της Τηνου ο ΑΟ Τηνου σαφως ανωτερος σε ολο τον αγωνα καταφερε να νικησει με σκορ 2-1 κανονικος αγωνας 0-0 την ΑΕ Στενης καθως και τα δοκαρια που σε πεντε περιπτωσεις του ειπαν οχι στο να ανοιξει το σκορ και να παρει την προκρση στην επομενη φαση του κυπελλου Κυκλαδων.Σκορερ για της δυο ομαδες ηταν οι Τζαγγολη και Βελαλοπουλος Ελ. για τους γηπεδουχους ενω το προβαδισμα για τους φιλοξενουμενους εδωσε ο Φωσκολος Ι.

  Το παιχνιδι ξεκινησε δυνατα για τον ΑΟ Τηνου και στο 12' μετα απο ωραια ενεργεια το σουτ του Δελωτη κατεληξε στο δοκαρι του Φωσκολου και στην συνεχεια αουτ, στο 18 νεα σεντρα απο αριστερα κεφαλια του Βελαλοπουλου Ελ. αποκρουει ο Φωσκολος,τεσσερα λεπτα αργοτερα νεο σουτ αυτη την φορα απο τον Βιδαλη Αν. αλλα και παλι δοκαρι.Στο 28' λεπτο μετα απο ωραια προσπαθεια του Βιδαλη Φρ. μπηκε στην περιοχη  οπου ανατραπηκε με τους γηπεδουχους να ζητανε πεναλτι αλλα ο κυριος Δελληγιαννης ειπε παιζεται,ετσι ο ΑΟ Τηνου συνεχιτνσε το παιχνιδι χανοντας μερικες ακομα ευκαιριες αλλα λογω ατυχιας και μονο το ημιχρονο με το σκορ ισοπαλο χωρις γκολ.

  Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε με τον ιδιο ρυθμο κτον ΑΟ Τηνου να πιεζει την ομαδα της να μην αντιδραει αλλα και γκολ να μην μπαινει καθως 65' αυτη την φορα ο Δεσπρησ Ελ. που ειχε μπει λιγο πριν στο ματςσε μια καταμετωπο επιθεση δοκιμασε ενα σουτ αλλα και παλι η μπαλα κατεληξε που αλλου στο γνωστο σημειο για την ομαδα του ΑΟ Τηνου στον συγκεκριμενο αγωνα στην ριζα τς δεξια δοκου.

  Δυο λεπτα αργοτερα ηταν σειρα της Στενης να ζητησει πεναλτι οταν σε μια φαση του Βιδου με τον Ζαλωνη Ι. ειχαμε ενα μαρκαρισμα αλλα και παλι ο κος Δελληγιαννης ειπε παιζεται.Στο 72' λεπτο ηταν σειρα του Βελλαλοπουλου να στειλει την μπαλα στο δοκαρι του Φωσκολου οταν σε ενα σουτ που εκανε η μπαλα κοντραρε σε ενα αντιπαλο και απο εκει στο δοκαρι κα αουτ.Στο 80' ηταν η μοναδικη καλη φαση  για την ομαδα της ΑΕ Στενης  και λιγο ελειψε να επιβεβαιωθει ο νομος του ποδοσφαιρου και η ομαδα της Στενης να παρει την νικη και ταυτοχρονα την προκριση στον επομενο γυρο αλλα ο Καμολινος βρεθηκε σε καλη θεση και εκπληκτικη απεκρουση σε σουτ του Ζαλωνη Ι. εστειλε το παιχνιδι στην παραταση.

 Οτι δεν καταφερε ομως να κανει ο Ζαλωνης Ι.  ο εκανε ο Φωσκολος στο πεμπτο λεπτο της παρατασης οταν με εκπληκτικο φαουλ εκανε το 0-1 και εστειλε την ομαδα της Στενης κοντα στην προκριση.Απο Εκεινο το σημειο και μετα ομως ο ΑΟ Τηνου συνεχισε την πιεση στο παιχνιδι και οτι δεν καταφερε να κανει στα 90' του κανονικου αγωνα και στο ενα ημιχρονο της παρατασης το εκανε στα πρωτα τεσσερα λεπτα του δευτερου ημιχρονου της παρατασης καθωσ στο 106' μετα απο σεντρα του Δεσυπρη Ελ. ο Τζαγγολη με ωραια κεφαλια εκανε το 1-1 ενω τεσσερα λεπτα αργοτερα ο Βελαλοπουλος Ελ, με ευστοχο πεναλτι εκανε το 2-1 και εδωσε την προκριση στον ΑΟ Τηνου.

  Στο τελευταιο δεκαλεπτο και συγκεκριμενα στο 111' το παιχνιδι χαλασε οταν σε ενα σκληρο φαυλ στον Βελαλοπουλο Β. απο τον Ζαλωνη Γ αναψε τα αιματα με αποτελεσμα να εχουμε απο μια αποβολη για καθε ομαδα με τον συγκεκριμενο παικτη να αποχωρει για την ομαδα της ΑΕ Στενης και τον Βιδο απο πλευρασ ΑΟ Τηνου.

Ευχαριστούμε το SportCyclades και τον Φραγκίσκο Λούβαρη



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ)ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ,
ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.,ΘΕΩΔΟΡΟΥ(ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΕΛ.),ΒΙΔΟΣ,ΜΟΥΣΑΙ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ,ΔΕΛΩΤΗΣ,(ΑΛΕΞΙΟΥ)ΒΙΔΑΛΗΣ Φ,(ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ)ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ.ΤΖΑΓΓΟΛΗ

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ(ΤΣΟΠΛΑΚΗΣ)ΦΩΣΚΟΛΟΣ,
ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ,ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ,ΝΑΖΟΣ,ΒΛΑΧΑΚΗΣ,(ΖΑΛΩΝΗΣ Ι)ΖΑΛΩΝΗΣ Ν,ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι.ΖΑΛΩΝΗΣ Μ,ΖΑΛΩΝΗΣ ΜΑΡ.(ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΑΚ.) ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ.(ΚΟΜΕΣΣΑΡΙΟΣ)
To Goal του Λ.Βελαλόπουλου στο 1-1
Η τελευταία φάση της Α.Ε.Στενής για να ισοφαρίσει το match