Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δήμος Τήνου : Διάθεση πίστωσης του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012, για συντήρηση και επισκευή του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού.

Για το θέμα ο Πρόεδρος του Δ .Σ. είπε τα εξής: «Σας γνωρίζω ότι πρέπει να προβούμε σε διάθεση ανάλογης πίστωσης, προκειμένου να εκτελεστ...

Για το θέμα ο Πρόεδρος του Δ .Σ. είπε τα εξής:

«Σας γνωρίζω ότι πρέπει να προβούμε σε διάθεση ανάλογης πίστωσης, προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της συντήρησης του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού. Όπως όλοι προφορικά ενημερωθήκατε, στα W.C. του Παιδικού Σταθμού, έπεσαν κομμάτια τοίχου, με αποτέλεσμα οι λεκάνες και τα πλακάκια αυτών να υποστούν ζημιές. Ευτυχώς που το γεγονός συνέβη σε ώρα μη λειτουργίας του Σταθμού και αποφύγαμε τραυματισμούς νηπίων και προσωπικού. Η Προϊσταμένη του Σταθμού αμέσως ειδοποίησε την Τεχνική Υπηρεσία του ήμου Τήνου, η οποία στην από 19-7-2012 έκθεσή της αναφέρει, ποιες εργασίες κρίνονται απαραίτητες να εκτελεστούν άμεσα, καθώς και τον προϋπολογισμό δαπάνης αυτών, τα οποία και θέτω υπόψη σας.

Προτείνω λοιπόν να ψηφίσουμε πίστωση 20.000,00 € σε βάρος του Κ.Α. 10.6261 «Συντήρηση και επισκευή κτιρίων ακινήτων του ήμου», του Προϋπολογισμού του Νομικού μας Προσώπου οικ. Έτους 2012».


Το Δ.Σ Αποφασίζει  ομόφωνα

1. Ψηφίζει διάθεση πίστωσης 20.000,00 € σε βάρος του Κ.Α. 10.6261 «Συντήρηση και επισκευή κτιρίων ακινήτων του ήμου», του Προϋπολογισμού του ημοτικού Νομικού Προσώπου ήμου Τήνου, οικ. Έτους 2012».
2. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του .Σ. για τις περαιτέρω ενέργειες. Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 30/2012.