Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παρελθόν απο τον Φοίνικα Σύρου ο Νίκος Νεόφυτος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Σύρου αποτελεί ο Νίκος Νεόφυτος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Μπορεί ο...

neofitos_0
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Σύρου αποτελεί ο Νίκος Νεόφυτος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Μπορεί ο Φοίνικας Σύρου να κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Α1 βόλεϊ των ανδρών και να αγωνιστεί του χρόνου για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως τα προβλήματα που δημιούργησαν ορισμένοι τον άφησαν χωρίς τον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας, τον Νίκο Νεόφυτο. Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε από τν πάγκο των «πειρατών», ως κύριος, όπως τόνισε και στην επιστολή του στο volleynews.gr, όπου εξηγεί τους λόγους της απόφασής του, κατηγορώντας κάποιους παράγοντες του συλλόγου για ασυνεννοησία, ενώ «έσταξε μέλι» για τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Δημήτρη Παλιόπορτα. Τέλος, δήλωσε υπερήφανος για όσα πέτυχαν οι παίκτες του τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Πέρασε πολύς καιρός και, μετά λύπης μου, βλέπω πως δεν υπάρχει σημείο επαφής και επικοινωνίας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, πάνω και από τους αρχικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκηση, αποφάσισα να σταματήσω τη συνεργασία μου με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου. Η αγάπη μου και η εκτίμησή μου προς το πρόσωπο του κ. Δημήτρη Παλιόπορτα συνεχίζεται και δεν θα αλλάξει ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Είμαι υπερήφανος για τους αθλητές που είχα και τους ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου.

Ήμασταν μία οικογένεια και αυτό ήταν το μεγάλο μας μυστικό. Ευχαριστώ, από καρδιάς, τον κόσμο της Σύρου για την αγάπη, τη συμπάθεια και την υποστήριξη που μου προσέφερε. Εύχομαι κι ελπίζω να συνεχίσει ο Φοίνικας αυτό το όνειρο. Εγώ ήρθα κύριος και κύριος φεύγω».

Αμέσως μετά, η διοίκηση του Φοίνικα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τον πρώην τεχνικό, για την προσφορά του στην ομάδα.
''Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Νίκο Νεόφυτο για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο κατά την διετή συνεργασία που είχαμε μαζί του. Η συμβολή του υπήρξε καθοριστική προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της αυτά τα δύο χρόνια και η παρουσία του στον σύλλογο πάντα θα αποτελεί κομβικό σημείο στην ιστορία του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και κάθε ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο''
Φήμες για Ζαλμά, Καλμαζίδη στον Φοίνικα
Το νέο προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί τη νέα σεζόν αναζητούν στον Φοίνικα Σύρου. Μετά την απόφαση της διοίκησης να μην συνεχίσει την συνεργασία τους με τον Νίκο Νεόφυτο, οι «πειρατές» έχουν στο στόχαστρο τους Νίκο Ζαλμά και Γιάννη Καλμαζίδη, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Οι συζητήσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Φοίνικα με τον πρώην προπονητή του Παμβοχαϊκού έχουν προχωρήσει αρκετά και το πολύ μέχρι την Κυριακή αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ή ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.