Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Τολμάμε μαζί και συνεχίζουμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά στον καθένα από όλους εσάς για την υποστήριξή σας! Μέσα από την επιστολή αυτή ευχαριστώ και ...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά στον καθένα από όλους εσάς για την υποστήριξή σας! Μέσα από την επιστολή αυτή ευχαριστώ και απευθύνομαι στον καθένα και στην καθεμιά, κοιτώντας σας στα μάτια και μόνο!  Απευθύνομαι και σε σας που στραφήκατε σε άλλους συνδυασμούς και μας στείλατε έτσι ένα σαφές μήνυμα, που οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.
Καλωσορίζω την εκπροσώπηση και της τρίτης δημοτικής ομάδας, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ως ένα βήμα προόδου στην Τήνο μας.

Ο λαός της Τήνου ψήφισε και η ψήφος του είναι πάντα σεβαστή. Ψήφισε εν γνώσει του ότι η εκλογική μάχη θα συνεχιστεί στη δεύτερη Κυριακή και πράγματι εκεί την οδήγησε με την ψήφο του.
Το μήνυμα της Κυριακής αξιολογήθηκε και έγινε κατανοητό. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα και είναι αλήθεια ότι υπήρξε μη αναμενόμενο, οδυνηρό αλλά και πάρα πολύ χρήσιμο.
Η πολιτική μάχη υπήρξε σκληρή και ξεπέρασε κάθε όριο. Αντιμετωπίσαμε συνεχείς, αόριστες και κακόβουλες καταγγελίες και φήμες, από στόμα σε στόμα, που κινούνται στον χώρο της μυθοπλασίας. Δυστυχώς φαίνεται ότι προσωρινά έπιασαν τόπο…
Προφανώς στην πορεία μας έγιναν και λάθη και τα λάθη μιας δημοτικής παράταξης βαρύνουν τον επικεφαλής της, είτε αφορούν την περίοδο της δημοτικής θητείας είτε αυτήν της προεκλογικής περιόδου. Για όλα αυτά θα υπάρξει αναλυτική και ειλικρινής προσέγγιση από μένα προσωπικά.
Σήμερα, ακόμα και μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, εκφράζω τη βεβαιότητα ότι αυτό ανατρέπεται, αν αναλογιστεί ο καθένας μας την κρισιμότητα της επόμενης πενταετίας. Παράπονα μπορεί να διατυπώσει ο καθένας σας από έναν Δήμο που πέρασε την μεγαλύτερη αυτοδιοικητική και οικονομική κρίση που έχει γνωρίσει ποτέ η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το ζήτημα όμως είναι αν θα οδηγηθούμε στην Τήνο της αδράνειας, δείγματα της οποίας έχουν ζήσει οι Τηνιακοί στο παρελθόν, ή αν θα υπερβεί ο καθένας μας ό,τι τον απομάκρυνε και  στην κρίσιμη και αποφασιστική δεύτερη Κυριακή θα οδηγήσει με την ψήφο του στην ανανέωση της ελπίδας και στη συνέχιση ενός πρωτοποριακού έργου για την Τήνο.
Καλώ τον καθένα και την καθεμιά από όλους εσάς να ξεπεράσει κάθε πικρία και να μας εμπιστευτεί. Να εμπιστευτεί την ομάδα που έχει όραμα για τον τόπο, που υλοποιεί με τόλμη και πρόγραμμα, που έχει δώσει έργο πρωτοποριακό στην Τήνο, στους ανθρώπους της, στα παιδιά της! Ακόμα και στην διάρκεια μιας δύσκολης θητείας.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον καθένα και την καθεμιά από σας για τη στήριξή σας, την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό σας, ακόμα και σε συνθήκες σκληρής αντιπαράθεσης. Σας καλώ όλους ξανά να μεταφέρετε παντού το μήνυμα ότι για την Τήνο δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μιας χαμένης ευκαιρίας, ούτε μιας χαμένης ώρας. Να σταθμίσουμε όλοι πάρα πολύ σοβαρά κι από μηδενική βάση την επιλογή μας στον δεύτερο γύρο. Οι εκλογές ξεκινούν από την αρχή.
Θα δώσουμε και τη μάχη αυτή με αξιοπρέπεια και με εντιμότητα. Οι διορθωτικές κινήσεις που με την ψήφο του μας υπέδειξε ο Τηνιακός λαός, θα γίνουν και εγγυώμαι προσωπικά γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να δώσουμε τη μάχη αυτή νικηφόρα ώστε νικήτρια από τις νέες κάλπες να βγει η Τήνος και μόνο η Τήνος.

Ο Δήμαρχος &
Υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου

Παναγιώτης Κροντηράς