Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εθελοντές Υπάρχουν Παντού | Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Συλλόγος Τήνου

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ      Ο Εθελοντισμός  στη σύγχρονη εποχή είναι ο θεσμός εκείνος, που συμβάλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικώ...

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ
     Ο Εθελοντισμός  στη σύγχρονη εποχή είναι ο θεσμός εκείνος, που συμβάλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων και καλείται να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους και οι μηχανισμοί της αγοράς.
   Ο  Εθελοντισμός είναι στάση ζωής, δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό σύνολο και προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
    Ο Εθελοντισμός σημαίνει αλληλεγγύη και ανιδιοτελή προσφορά και εκφράζεται  

με πολλούς τρόπους, έχοντας ο καθένας από αυτούς τη δική του φυσιογνωμία και μέθοδο δράσης.
    Ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους εκφράζεται ο εθελοντισμός, σε τοπικό πλέον επίπεδο, είναι και οι ανιδιοτελείς και άμισθες προσπάθειες πολλών που εργάζονται και κοπιάζουν για την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου τους.
   
    Για το λόγο αυτό τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την εθελοντική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις αδελφοποίησης με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, στις οποίες συμμετείχαν αφιλοκερδώς και επιβαρύνθηκαν τα έξοδα μετακίνησης τους :
*Το μαρμαρογλύπτη – μέλος του Συλλόγου μας κ. Δεσύπρη Ονούφριο, ο οποίος είναι πάντα αρωγός του Συλλόγου μας σε οτιδήποτε του ζητήσουμε και ιδιαίτερα για την προβολή του νησιού μας.
* Τους μουσικούς κ. Απέργη Νίκο (βιολί) και κ. Γιαβρεδέλη Νίκο (λαούτο).
*Το δάσκαλο χορού κ. Στάθη Πολυκανδρίτη και τους χορευτές (κατά αλφαβητική σειρά)
κ.κ. Αμοιραλή Δήμητρα,  Γιαννησοπούλου Γεωργία, Δογορίτη Άγγελο, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο, Λεβαντή Μαίρη, Μοτάκη Ανδριάνα, Ντατσιό Αλέξανδρο, Ξενόπουλο Λευτέρη, Παλαμάρη Ζωζεφίνα και Πρελορέντζου Μαριζάν.
    Επίσης ευχαριστούμε τη μεταφορική εταιρεία ΕΞΠΡΕΣ ΤΗΝΟΥ των κ.κ. Παπαναστασίου Γιώργου και Βαγγέλη για τη δωρεάν μεταφορά των βάθρων των μαρμάρινων εκθεμάτων από την Αθήνα στην Τήνο.

Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                  Η Γενική Γραμματέας

    Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου