Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Μετά τις Τριπλές Εκλογές

Στην 1 η Φεβρουαρίου 2014, εν όψει των εκλογών  για την τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού και  το Ευρωκοινοβούλιο, ανακοινώσαμε τη...


Στην 1η Φεβρουαρίου 2014, εν όψει των εκλογών  για την τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού και  το Ευρωκοινοβούλιο, ανακοινώσαμε την απόφαση του Αρχιεπισκόπου μας π. Νικολάου:«η Εκκλησία θα μείνει έξω από κάθε εμπλοκή στον προεκλογικό αγώνα».
Αυτή η απόφασή του τηρήθηκε κατά γράμμα και δεν υπήρξε η παραμικρή παρέκκλιση.

Ο λαός, σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, άσκησε το δημοκρατικό του δικαίωμα και εξέλεξε τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστεύθηκε, για μία πενταετία, τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ευχαριστούμε τους απερχόμενους για τη συνεργασία και την προσφορά τους στον τόπο μας και συγχαίρουμε όσες και όσους επανεκλέγηκαν, τους νεοεκλεγέντες και τις νεοεκλεγείσες στον Α΄ και Β’  βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο Ευρωκοινοβούλιο.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους προς όφελος όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των πιο αδύναμων και πιο φτωχών. Τους βεβαιώνουμε για τη συνεργασία της Εκκλησίας μας σε καθετί που θα αποσκοπεί στη δημιουργία αξιοπρεπών συνθηκών ζωής σε όλους τους πολίτες της Πατρίδας μας και της Ενωμένης Ευρώπης.
                                              

Από τα Γραφεία

της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου