Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κάλεσμα για συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση

  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΚΑΛΛΟΝΗ-ΚΕΛΛΙΑ)» ΤΗΝΟΣ www. k alloni-tinos.gr     e-mail: koinsepkalloni@gmail.com ...



 «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
(ΚΑΛΛΟΝΗ-ΚΕΛΛΙΑ)»
ΤΗΝΟΣ

    e-mail: koinsepkalloni@gmail.com
Τηλ 6944 638581





     Κάλεσμα για συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση


Στην κοινή προσπάθεια για προστασία – αναβάθμιση του περιβάλλοντος και τη θωράκιση της υγείας μας συνεργαζόμαστε και με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (Helmepa).
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας προγραμματίζουμε για τις 9 Αυγούστου  μία δράση σε δύο παραλίες του νησιού μας. Η δράση θα περιλαμβάνει τη διανομή εξακοσίων χάρτινων σταχτοδοχείων σε καπνιστές λουόμενους σε δύο παραλίες του νησιού.
Η μία παραλία επιλέξαμε να είναι η Κολυμπήθρα. Για την επιλογή της δεύτερης παραλίας καλούμε τους φίλους του συνεταιρισμού αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού να ψηφίσουν, τόσο μέσα στην ιστοσελίδα μας όσο και στην επαγγελματική μας σελίδα στο facebook. H ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 5 Ιουνίου και 5 Ιουλίου.
Είναι γνωστό ότι τα υπολείμματα του τσιγάρου και οι γόπες περιέχουν ίνες οξικής κυτταρίνης (είδος πλαστικού), βαρέα μέταλλα, αιθυλοφαινόλη, υπολείμματα παρασιτοκτόνων κ.α. Τα συστατικά αυτά καταλήγουν ως αιωρούμενα σωματίδια στην θάλασσα και απορροφώνται ως τροφή από τους θαλάσσιους οργανισμούς επηρεάζοντας όλη τη διατροφική αλυσίδα.

Όσοι από τους κατοίκους του νησιού ή φίλους της Κοιν.Σ.Επ. επιθυμούν να  συμμετάσχουν στην υλοποίηση και προβολή της δράσης, παρακαλούμε να δηλώσουν διαθεσιμότητα (δια μέσου internet  στις διευθύνσεις μας είτε τηλεφωνικά).

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο ψηφοφορίας θα δοθούν σε νεώτερο δελτίο τύπου.


Ο Γραμματέας της ΔΕ                              Ο Πρόεδρος της ΔΕ                            
           

          Ηλίας Τζαβελόπουλος                     Δημήτρης Πολιτόπουλος Αρμάος