Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ANNA'S Pernament Make-up | Το μόνιμο Μακιγιάζ έρχεται και στην Τήνο! | Άννα Δελλατόλα 693.2363906

ꜘ Το να ξυπνάμε πιο όμορφες, δεν είναι άπιαστο όνειρο.   Το Μόνιμο  Μακιγιάζ επεμβαίνει διορθωτικά στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας,...

Το να ξυπνάμε πιο όμορφες, δεν είναι άπιαστο όνειρο.  
Το Μόνιμο Μακιγιάζ επεμβαίνει διορθωτικά στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, μεταβάλλοντας τα μειονεκτήματα σε προτερήματα.

Το μόνιμο μακιγιάζ προέρχεται από τη σύγκλιση δυο τεχνών, του τατουάζ και του μακιγιάζ και αποσκοπεί



στην αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς της γυναίκας.



Είναι μία απλή και χωρίς κινδύνους αισθητική επέμβαση που μπορεί να υπάρξει μόνη της αλλά και να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με τις τεχνικές μη παρεμβατικής αισθητικής χειρουργικής. 
 Το Μόνιμο Μακιγιάζ  με δερματοστιξία,είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή για να διορθώσουμε ατέλειες και ασυμμετρίες του προσώπου και του σώματός μας, με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα ,γρήγορα και ανώδυνα. 

Είναι μία τεχνική που βοηθά στην αλλαγή της εξωτερικής εικόνας και που επιτρέπει ένα διακριτικό μακιγιάζ με φυσικές αποχρώσεις ή μία αποκατάσταση ή διόρθωση τυχόν ατελειών από φυσικούς ή εξωτερικούς παράγοντες στο πρόσωπο και στο σώμα. Για  τις περισσότερες γυναίκες μάλιστα αποτελεί την ιδανική λύση που τις απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ. Κάποιες πάντως πιστεύουν ότι είναι το «κλειδί» ώστε να  καλύψουν μια ανατομική ατέλειά τους. Έτσι, η αισθητική τελειοποίηση γίνεται με τη βοήθεια του μόνιμου μακιγιάζ.

EmojiΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ

Το Μόνιμο Μακιγιάζ  με δερματοστιξία, είναι  ένα είδος εμφύτευσης που γίνεται με την βοήθεια ειδικής συσκευής, η οποία διαπερνά την επιδερμίδα, έχει τη κατάλληλη ποσότητα χρώματος και το τοποθετεί στα βαθύτερα κυρίως στρώματα του δέρματος .Είναι μια επαγγελματική τεχνική που εμφυτεύει υπό-αλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Το αποτέλεσμα που μας δίνει αυτή η μέθοδος θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα έτος.
Η πρόταση για άριστα αποτελέσματα είναι η πλούσια γκάμα χρωμάτων από φυσικά ορυκτά μέταλλα χωρίς οξείδιο σιδήρου.
Οι χρωστικές ουσίες μένουν στο δέρμα για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα, είναι κάτι που κρατάει πολύ καιρό,  όχι όμως ισόβια (συνήθως 2-3 χρόνια στο πρόσωπο και 8-10 χρόνια στο σώμα), και κατόπιν με τη φυσική ανάπλαση των κυττάρων, ξεθωριάζουν και εξασθενούν σιγά-σιγά με το πέρασμα του χρόνου. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά θέλουμε καθώς και να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις για τέλειο αποτέλεσμα.