Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακάτεμα τράπουλας για την επιλογή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών στις Κυκλάδες

Ανακάτεμα της τράπουλας προκύπτει στην επιλογή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών στις Κυκλάδες ενόψει των περιφερειακών εκλογών Νοτίου Αι...



Ανακάτεμα της τράπουλας προκύπτει στην επιλογή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών στις Κυκλάδες ενόψει των περιφερειακών εκλογών Νοτίου Αιγαίου.
Ο μόνος σίγουρος είναι ο Βαγγέλης Σιγάλας ο οποίος θα είναι υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό τηςΛίλας Καφαντάρη «Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου».
«Κλειδωμένη» θέση υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων έχει και ο Γιάννης Δεκαβάλλας, ωστόσο αυτό θα ισχύει μόνο όταν οριστικοποιηθεί και επίσημα η κάθοδος του Γιάννη Μαχαιρίδη και του συνδυασμού «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» στις περιφερειακές εκλογές. Για τους περισσότερους είναι βέβαιη η υποψηφιότητα του κ. Μαχαιρίδη, απλά απομένει η επισημοποίησή της.
Στο συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου η σχεδόν σίγουρη υποψηφιότητα του π. νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα δε φαίνεται να προχωράει και αναζητούνται άλλες λύσεις. Πάντα ανοιχτό είναι το θέμα τουΧαράλαμπου Κόκκινου όμως στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Στο συνδυασμό «Νησιωτική Ανατροπή» του Μπενέτου Σπύρου εδώ και καιρό θεωρείται φαβορί για τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη ο δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός, ο οποίος πάντως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συνεχίσει στο Δήμο. Ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα είτε από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από τους υπόλοιπους χώρους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Σπύρου. 


Πηγή : http://cyclades24.gr/