Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ       Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποιήθηκε την Κ...



ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

      Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή μερίδων ετοίμου φαγητού, σε αναξιοπαθούντες και πολυμελείς οικογένειες, προσφορά της οικογενείας Σταύρου Κων/νου Πλυτά, μετά το πέρας της τελέσεως του Μυστηρίου της Βαπτίσεως του δευτέρου τέκνου των.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την οικογένεια των δωρητών που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ευχήθηκε ο νεοφώτιστος να έχει κάθε ευλογία παρά Θεού.
Ωσαύτως, πραγματοποιήθηκε και νέα διανομή ιματισμού από προσφορές καταστημάτων, ιδιωτών, επωνύμων και ανωνύμων, σε αναξιοπαθούντες, ανέργους, απόρους και πολυμελείς οικογένειες και για όλες τις ηλικίες.

          Η διανομές πραγματοποιήθηκαν με εχεμύθεια και ποιμαντική διάκριση από επιτροπή κληρικών, με την εποπτεία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου, Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού.