Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο 30χρονος που κατεβαίνει για δήμαρχος στην Σύρο

Ανανέωση στο ψηφοδέλτιό της για το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης επιχειρεί η  «Λαϊκή Συσπείρωση». Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο  Νίκος Καϊ...



Ανανέωση στο ψηφοδέλτιό της για το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης επιχειρεί η «Λαϊκή Συσπείρωση».
Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Νίκος Καϊλής απόφοιτος ΤΕΙ Δασοπονίας με μεταπτυχιακό τίτλο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δασολογίας.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου» εμπιστεύεται τη θέση του επικεφαλής σε έναν νέο άνθρωπο ηλικίας 30 ετών, φιλοδοξώντας να αυξήσει τα ποσοστά της και να έχει θετικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές.
Ο Νίκος Καϊλής ήταν υποψήφιος και το 2010 στο ψηφοδέλτιο του σημερινού επικεφαλής της παράταξης και δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Δεναξά. Στις εκλογές του Μαϊου, ο κ. Δεναξάς θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του Νίκου Καϊλή, στηρίζοντας έμπρακτα τη νέα προσπάθεια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Το βιογραφικό του Νίκου Καίλη

Ο Καΐλης Νικόλας γεννήθηκε το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Καβάλας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Βοτανική και Γεωβοτανική, από τη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην επαγγελματική του ζωή έχει ασχοληθεί με την μελέτη και την καταγραφή της ελληνικής χλωρίδας, με εργασίες δημοσιευμένες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν ενεργό μέλος των σπουδαστικών και φοιτητικών συλλόγων των σχολών του.
Είναι στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και μέλος της Γραμματείας Σύρου του Π.Α.ΜΕ. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βορείου Ελλάδας καθώς και στη Γραμματεία Νέων του Π.Α.ΜΕ στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.


Πηγή : http://cyclades24.gr/