Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εκλογές Σωματείου Α.ΜΕ.Α «Έχουμε δικαίωμα» | Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 , La Strada

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ « ΄Εχουμεδικαίωμα » ...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ,
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ
«΄Εχουμεδικαίωμα»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου μας, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στις 6 το απόγευμα στο καφέ «lastrada» παραλία Τήνου,  για την 4η Γενική Εκλογική Συνέλευση με σκοπό τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και συζήτηση επί των παρακάτω θεμάτων:
1.      Απολογισμός έτους 2012 και 2013.
2.      Προϋπολογισμός και σχέδιο δράσεων έτους 2014.

           
Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Γρηγόρη Κανακάρη τηλ.: 2283023783 ή τη Γραμματέα κ. Τριάδα Ζέρβα-Απέργη τηλ.: 2283023518,το αργότερο έως την Τετάρτη 29-01-2014.
Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, έχουν τα ενήλικα μέλη που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία (βεβαιωμένη από δημόσια αρχή) ποσοστού 40% και άνω, καθώς και οι έχοντες την επιμέλεια, κηδεμονία ή συμπαράσταση αυτών.
Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη του Σωματείου.
Μέλος που θέτει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή και αντίστροφα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα έως και το έτος 2013 μέλη και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους έως και το έτος 2012.
            Κάθε παριστάμενο ιδρυτικό μέλος μπορεί με έγγραφη εξουσιοδότηση (υπεύθυνη δήλωση), να εκπροσωπήσει μόνο ένα άλλο μέλος και να ψηφίσει και γι’ αυτό (άρθρο 11 του καταστατικού).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ                                                           ΤΡΙΑΔΑ ΖΕΡΒΑ