Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ – ΩΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Δήμαρχος Τήνου, με όση ηρεμία δημιουργεί η απόσταση λίγων ημερών από το αποτρόπαιο συμβάν του   εμπρησμού   του αυτοκινήτου (ειδικού) ...

Ο Δήμαρχος Τήνου, με όση ηρεμία δημιουργεί η απόσταση λίγων ημερών από το αποτρόπαιο συμβάν του εμπρησμού του αυτοκινήτου (ειδικού) και του αμαξιδίου του Γρηγόρη Κανακάρη, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Τήνου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθύνθηκε εγγράφως προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ζητώντας την διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής, που έθεσε σε κίνδυνο και τη ζωή ακόμη του αγαπητού συμπατριώτη, της συζύγου του και σειράς άλλων ανθρώπων και πραγμάτων.
Το συμβάν δεν αντέχει σε κριτική, πρόκειται για ανάλγητη και κτηνώδη ενέργεια και έρχεται σε μια σειρά και άλλων περιστατικών, που ενδεχόμενα συνδέονται μεταξύ τους. Πρόκειται για συμπεριφορά που είναι ξένη προς την τηνιακή νοοτροπία και πρακτική, εισάγει μεθόδους μαφίας στην ειρηνική μας κοινωνία και απαιτείται η καταδίκη της μια για πάντα, με την σύλληψη του ή των δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία.
Ταυτόχρονα, ευχαριστίες απηύθυνε ο κ. Δήμαρχος προς την Πυροσβεστική Τήνου για το γεγονός ότι απέτρεψε μεγάλη καταστροφή, προλαβαίνοντας την ανάφλεξη του καυσίμου του αυτοκινήτου του Γρηγόρη και τα δεινά που αυτή θα συνεπαγόταν για όλη τη γειτονιά.

Τέλος, επειδή ο τραμπουκισμός και ο βανδαλισμός εις βάρος ενός αγαπητού και υποδειγματικού συμπολίτη μας, που αποτελεί παράδειγμα ψυχικού σθένους και κοινωνικής προσφοράς, δεν μπορεί να περάσουν έτσι και πρέπει να απαντηθούν με ενεργοποίηση όλων μας ώστε ο Γρηγόρης να ξεπεράσει την καταστροφή που τον βρήκε από ύπουλο χέρι, ο Δήμος Τήνου, εντός των επομένων ημερών θα οργανώσει εκδήλωση – προβολή ταινίας στο ΙΤΗΠ, ώστε να εκδηλωθεί και έμπρακτα η αλληλεγγύη όλων μας στον πολλαπλά δοκιμαζόμενο τελευταία συνάνθρωπό μας.