Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

    Την Τετάρτη το απόγευμα στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου στα γραφεία του Συλλόγου μας.
    Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η γνωριμία των μελών των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων και οι τρόποι συνεργασίας μας για την επίτευξη των κοινών στόχων και της κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων της αγοράς όλου του νησιού.
    Παρόλο που το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου έχει εκλεγεί από την άνοιξη του 2013, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και το φόρτο εργασίας όλων των μελών και των δύο Συλλόγων, η συνάντηση αυτή καθυστέρησε λίγο να πραγματοποιηθεί.
    Στη συνάντηση από το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου παρευρέθησαν ο πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Καλαμπαλίκης, η γενική γραμματέας Λουκία Κολλάρου, ο ταμίας Δημήτρης Ορφανός, ο αντιπρόεδρος β’ Γιάννης Δελλατόλας, η ειδική γραμματέας Πετρίνα Κολλάρου, το μέλος Μάνθος Δελλατόλας και το αναπληρωματικό μέλος Μαριάνθη Πλακωτάκη. Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου παρευρέθησαν ο πρόεδρος Αντώνης Μωραΐτης, η αντιπρόεδρος Μαργαρίτα Σαραντίτη, ο ταμίας Αντώνης Βαμβακάρης και το μέλος Φίλιππος Μαραβέλιας.
    Το συμπέρασμα από αυτή τη συνάντηση είναι ότι και οι δύο Σύλλογοι θέλουν να συνεργαστούν και να δουλέψουν μαζί για τη λύση οποιωνδήποτε προβλημάτων, την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, την οικονομική ανάπτυξη και την προβολή του νησιού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                              ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ