Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απάντηση Σύριζα στον Δήμο για την Παιδεία

Κε Δήμαρχε και  κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Στην επιστολή μας στις 27/9 το ερώτημά μας ήταν απλό . Ρωτήσαμε Γιατί δεν εν...


Κε Δήμαρχε και  κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην επιστολή μας στις 27/9 το ερώτημά μας ήταν απλό . Ρωτήσαμε
Γιατί δεν ενημερώσατε το Δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες της Τήνου  για το  τι θα κάνετε εσείς  με το θέμα της παιδείας στην Τήνο δηλαδή αν έχετε κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης .
Η ΔΟΥ  έφυγε , το Κέντρο υγείας υπάρχει μόνο για συνταγογραφήσεις και σε δυο χρόνια το ΕΠΑΛ θα είναι στη Σύρο ή σε ιδιωτικά ΙΕΚ .

Εσείς μας απαντάτε με τρεις σελίδες κειμένου επί  παντός επιστητού  και για το τι κάνατε που στο κάτω κάτω είναι στις αρμοδιότητές σας ( ..εχουμε ως δημος την  κτηριακή ευθύνη ..) και είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε  .
Απαντάτε όπως οι πολιτικοί των τελευταίων 50 ετών που μας έφτασαν ως εδώ !
Πολλά λόγια και στην ουσία  τίποτα .
Πείτε μας όμως πως  μια επιστολή στη λογική του χαρτοπόλεμου και της συνθηματολογίας όπως τη χαρακτηρίσατε από μια ράθυμη , αδρανή και υποτονική τοπική οργάνωση όπως πάλι εσείς τη χαρακτηρίσατε σας οδήγησε να απολογηθείτε σε τριών σελίδων κείμενο  και να συγκαλέσετε επιτροπή παιδείας μόλις χθες για την προβολή σας ;!
Επιτέλους αποφασίστε να ενημερώσετε τους δημοτικούς σας συμβούλους και τους πολίτες της Τήνου για τα καυτά προβλήματα της παιδείας .
Αγωνιάτε  κύριοι μόνο για το δικό σας πολιτικό μέλλον  και το μόνο που βλέπετε και οσμίζεστε γύρω σας είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις και προεκλογικά αρώματα .
Κρίνεστε  από τις πράξεις και όχι από τις  εξυπνακίστικες ατάκες  σας .



Η Γραμματεία