Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος Προς το Φιλόπτωχο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας της πόλης Τούλσα της Πολιτείας Οκλαχόμα Αμερικής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ                                                                             Τήνο...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ
                                                                           Τήνος 28/10/2013
Προς  το Φιλόπτωχο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας  της πόλης Τούλσα της Πολιτείας Οκλαχόμα Αμερικής
Αξιότιμοι κύριοι
Με την παρούσα θα θέλαμε να  σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά  υλικών που μας αποστείλατε  τα οποία προωθήσαμε στο  Κέντρο Υγείας της Τήνου  για την κάλυψη των αναγκών οι οποίες δυστυχώς  με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα είναι  πολλές.
Ευχαριστούμε επίσης την κ. Σταυρούλα  Χαμηλοθώρη και το σύζυγό της Μάρκο για την προσφορά τους μιας και εκείνοι μετέφεραν το αίτημά μας σε εσάς  φτιάχνοντας και μια ολόκληρη  παρουσίαση  για να ευαισθητοποιηθούν φορείς και οργανώσεις και για να δείξουν τι είναι ο Σύλλογός μας και ποια είναι η δράση του, ενώ οι ίδιοι κάλυψαν και τα έξοδα αποστολής.
Νοιώθουμε ευγνώμονες που υπάρχουν Έλληνες  στο εξωτερικό που τιμούν την  πατρίδα και τους συμπατριώτες τους και αγωνίζονται πραγματικά για να βοηθήσουν, με τη δύναμη που διαθέτουν, γεμάτοι  αλτρουισμό και αγάπη για το συνάνθρωπο.
                                              Ευχαριστούμε και πάλι
Με   Τιμή
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου