Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δοξολογία Εθνικής Εορτής 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Νήσο Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, την Δευτέρα 28 η Οκτωβρίου τελέσθηκε Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή στο...

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου τελέσθηκε Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην ιερά νήσο Τήνο.
Συμμετείχαν όλοι οι Ιερείς του νησιού, οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαιδεύσεως με τους Διευθυντές, τους Δασκάλους και τους Καθηγητές τους, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι της πόλεως Τήνου, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, ο  Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του Α.Τ. Τήνου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου και πλήθος κόσμου.

Προ του πέρατος της Τελετής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητος του Δήμου Τήνου, κ. Γεώργιος Βελαλόπουλος εκφώνησε τον Πανηγυρικό της ημέρας.
Στη συνέχεια ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση στο μαυσωλείο της «ΕΛΛΗΣ» και κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος και ο Λιμενάρχης Τήνου.

Ακολούθως, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων στην παραλία της πόλεως Τήνου, κατετέθησαν στεφάνια από τις τοπικές αρχές και τους φορείς του νησιού εις μνήμην των ηρώων και πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών και μαθητριών στην παραλιακή οδό της πόλεως Τήνου παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ.