Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΙΡΕΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΚΕΥΗ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

Εκμεταλλευτείτε την χρηματιστηριακή άνοδο της τελευταίας διετίας του χρυσού, ρευστοποιώντας σε εμάς τα αχρησιμοποίητά σας κοσμήματα στην...

Εκμεταλλευτείτε την χρηματιστηριακή άνοδο της τελευταίας διετίας του χρυσού, ρευστοποιώντας σε εμάς τα αχρησιμοποίητά σας κοσμήματα στην μεγαλύτερη ισχύουσα αξία!







Το Tinos Gold ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αγορά χρυσού, λυρών και πολύτιμων μετάλλων. Δεν αγοράζει άλλα πολύτιμα περουσιακά στοιχεία (όπως οικόπεδα, αυτοκίνητα κ.λ.π.), αλλά μόνο μέταλλα όπως είναι ο χρυσός, το ασήμι και η πλατίνα, τα οποία αποτελούν χρηματιστηριακό προϊόν. Η αξία των παραπάνω μετάλλων έχει εκτοξευθεί την τελευταία πενταετία κατά περίπου 300%. Ο βασικότερος λόγος για την άνοδο αυτή, είναι η τεράστια ζήτηση από τις ανερχόμενες αγορές της Ασίας (Κίνας και Ινδίας).

Επομένως συμφέρει να εκποιήσετε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ό,τι αχρησιμοποίητο και παλιομοδίτικο κόσμημα δεν χρειάζεστε.

Συμπερασματικά, το Tinos Gold δεν έχει ως στόχο να εκμεταλλευτεί την άσχημη οικονομική κατάσταση του κόσμου, όπως πολύς κόσμος τείνει να νομίζει, ούτε και λειτουργεί ως ενεχυροδανειστήριο. Διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και εγκρίσεις για τη λειτουργία του και διέπεται από κανόνες επαγγελματισμού και απόλυτης εχεμύθειας και σας κάνει εκτίμηση χωρίς καμία απολύτως χρέωση, όσες φορές εσείς επιθυμείτε. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές που σας προσφέρει και να αποφασίσετε εσείς για την όποια συναλλαγή σας.


Tηλ.: 22830 26284
Ζαννάκη Αλαβάνου 2, Χώρα Τήνου, 1ος όροφος (άνωθεν κινέζικης αγοράς - παραλία)
www.tinosgold.gr • email: tinogold@otenet.gr