Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έκαναν graffitti σε Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στην Ερμούπολη

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικά 24ωρα στην Ερμούπολη. Όπως είχε προαναγγελθεί, στο νησί βρίσκεται αυτό το διάστημα η Κ...

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικά 24ωρα στην Ερμούπολη. Όπως είχε προαναγγελθεί, στο νησί βρίσκεται αυτό το διάστημα η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου που προσφέρει δωρεάν εξετάσεις σε γυναίκες της Σύρου.
Ο χώρος που προσφέρθηκε στη Μονάδα για να καταλύσει, ήταν το πάρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης. Κάποιοι ανεγκέφαλοι όμως, θέλησαν να κάνουν επίδειξη της βλακείας που τους κυριεύει.
Το βράδυ της Τετάρτης έγραψαν με σπρέι και έκαναν πρόχειρα graffiti σε σημεία της Μονάδας. Οι υπεύθυνοι του κινητού μαστογράφου έκπληκτοι αντίκρισαν το θέαμα το επόμενο πρωί και ζήτησαν από τις αρχές του τόπου την απομάκρυνση της Μονάδας από το συγκεκριμένο χώρο. Έτσι, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, η Μονάδα διανυκτερεύει σε χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου Σύρου και μεταβαίνει στο πάρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου μόνο κατά τις ώρες που λειτουργεί για τη διενέργεια εξετάσεων.

Το γεγονός κατήγγειλε στο Cyclades24, η δημοτική σύμβουλος Σπεράντζα Δουράτσου , η οποία δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο νησί. Δυσφημούν και ντροπιάζουν τον τόπο μας». 


Cyclades24.gr