Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Τήνος στο 7ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας

Την 3 η θέση στην παρουσίαση εδεσμάτων του 7 ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας " Νικόλαος Τσελεμεντές " της Σίφνου κατέλα...

Την 3η θέση στην παρουσίαση εδεσμάτων του 7ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" της Σίφνου κατέλαβε η Τήνος. Στο 7ο κατά σειρά Φεστιβάλ συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά η Νικολέττα Φωσκόλου Δελατόλα, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου με την παρουσίαση τοπικών γεύσεων της Τήνου.

Στο ιδιαίτερα επιτυχημένο Φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός στις Κυκλάδες συμμετείχαν φέτος 20 νησιά του κυκλαδικού συμπλέγματος και όχι μόνο, παρουσιάζοντας σπιτικές συνταγές, έθιμα, τραγούδια, προϊόντα, τον πολιτισμό τους. Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σίφνου και τοπικών φορέων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Νικολέττα Φωσκόλου Δελατόλα που με κάθε ευκαιρία κάνει γνωστή την ιδιαίτερη μαγειρική του νησιού μας αλλά και στους διοργανωτές και εθελοντές του Φεστιβάλ για την πρωτοβουλία και την άρτια οργάνωση μιας γιορτής που αναδεικνύει την πλούσια γαστρονομία των Κυκλάδων.