Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εορτή της Αγίας Θηρεσίας | Τρίτη 1η Οκτωμβρίου 2013

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Την ΤΡΙΤΗ 1 η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, εορτή της Αγίας Θηρεσίας, στις 4:30 το απόγευμα ...

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ
ΤΗΝΟΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την ΤΡΙΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, εορτή της Αγίας Θηρεσίας, στις 4:30 το απόγευμα θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Κοιμητηρίου  της Ιεράς Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά Τήνου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και εορτάζει στις  29 Σεπτεμβρίου.

       Μετά τη Θεία Λειτουργία  με λιτανεία θα πορευθούμε  στο Προσκυνητάρι της Αγίας Θηρεσίας που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ναό του Αγίου Μιχαήλ.

       Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να  ζητήσουμε με την προσευχή μας από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και την Αγία Θηρεσία να ικετεύουν τον Κύριο και να του ζητούν μαζί μας, την αύξηση της πίστης μας.

Είθε ο Άγιος Αρχάγγελος Μιχαήλ, να μας  συνοδεύει  και να μας προστατεύει κατά τη νέα ποιμαντική χρονιά και η Αγία Θηρεσία να μετατρέπει την αγάπη μας και κάθε μικρή μας προσφορά  σε  τριαντάφυλλα «ειρήνης» τα   οποία άφθονα να τα ρίχνει (όπως το υποσχέθηκε) πάνω στη γη μας, που τόσο τα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.

                     Από την Μονή Ουρσουλινών Τήνου.