Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Info Kiosk Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

INFO KIOSK ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ    Ένας από τους σκοπούς του Συλλόγου μας - η προβολή της Τήνου ω...


INFO KIOSK
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

   Ένας από τους σκοπούς του Συλλόγου μας - η προβολή της Τήνου ως ένας ελκυστικός και ιδιαίτερος προορισμός για διακοπές, με στόχο πάντα την ανάπτυξη και την ευημερία του νησιού μας – επιτεύχθηκε με τη δημιουργία ενός αποκλειστικού προγράμματος με πληροφορίες για το νησί, για τους τωρινούς και μελλοντικούς επισκέπτες.

   Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι έχουν τεθεί σε λειτουργία τα δύο INFO KIOSKS (ηλεκτρονικά περίπτερα πληροφοριών) του Συλλόγου μας. Το ένα λειτουργεί στην Πλατεία Παντανάσσης στην αρχή της Ευαγγελιστρίας και το δεύτερο στο πλοίο SUPER FERRY. Επίσης έχει δημιουργηθεί και ένα τρίτο info kiosk 32 ιντσών για την προβολή του νησιού σε οποιαδήποτε τουριστική έκθεση που θα συμμετέχει η Τήνος.
   Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά περίπτερα προσφέρουν στον επισκέπτη πληροφορίες για το νησί μας  σε δύο γλώσσες, στα ελληνικά και στα αγγλικά.
   Οι ενότητες που περιέχουν τα info kiosks είναι :
* Γενικές πληροφορίες για το νησί (Η Τήνος γενικά, Ιστορία, Μυθολογία, η Χώρα της Τήνου, Φωτογραφίες, Χάρτες)
* Τα χωριά της Τήνου (κείμενα, φωτογραφίες & video)
* Παραλίες διαχωρισμένες σε οργανωμένες και μη (κείμενα & φωτογραφίες)
* Πολιτισμός (Μουσεία, Αρχαιολογικοί χώροι, Πανηγύρια, Θεατρική Ομάδα, Υφαντήριο με κείμενα, φωτογραφίες & video)
* Θρησκεία – Ήθη & Έθιμα (Π.Ι.Ι.Ε.Τ. - Παναγία της Τήνου, Καθολική Αρχιεπισκοπή, Μονή της Κυράς των Αγγέλων, Εξωκκλήσια, Πανηγύρια με κείμενα & φωτογραφίες)
* Εναλλακτικός Τουρισμός (Αναρρίχηση, Καταδύσεις, Μονοπάτια, Διαδρομές off the road, Σπήλαια, Κυνήγι, Ψάρεμα, Ιστιοπλοΐα με κείμενα & φωτογραφίες)
* Εκδηλώσεις (Πολιτιστικά Δρώμενα, Εκδηλώσεις κ.α.)
*Χρήσιμα Τηλέφωνα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Υγεία, Φαρμακεία, Ασφάλεια, Συγκοινωνία, Παροχές, Ναυτικά Πρακτορεία, Καύσιμα)
* Διαμονή (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
* Ενοικιαζόμενα Οχήματα (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
*Φαγητό (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
*Διασκέδαση (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
*Ομορφιά – Ευεξία (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
*Τουριστικά Γραφεία (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
*Τηνιακή Αγορά (διαφημιζόμενες επιχειρήσεις)
* Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου (πληροφορίες, δράση, φωτογραφίες, τηλέφωνα επικοινωνίας)
* Golden Star Ferries

   Η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού οφείλεται στη συνεργασία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου με την εταιρεία GVSolutions Υπηρεσίες Πληροφορικής (Ακριτών 16, Νέα Ιωνία – Τηλ : 210 2759206) των κ. κ. Καρίνου Βασίλη και Γεωργακόπουλου Γιώργου, οι οποίοι έκαναν καταπληκτική δουλειά με τις πληροφορίες που τους παρείχαμε.
   
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για τη δημιουργία και την εγκατάσταση των info kiosks, δηλαδή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου εγκατάστασης του info kiosk, την Golden Star Ferries για τη δωρεάν παραχώρηση χώρου στο πλοίο SUPER FERRY, τους επαγγελματίες της Τήνου που καταχωρήθηκαν διαφημιστικά και στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια αυτή, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών και τους φορείς του νησιού για το υλικό που μας πρόσφεραν καθώς επίσης τις διαδικτυακές εφημερίδες  “Tiniaki on line” και “Tinos to day” και όλους όσους μας παρείχαν υλικό προβολής της Τήνου.
   
   Η ακούραστη προσπάθεια για την επίτευξη του σκοπού και των στόχων του Συλλόγου μας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους επαγγελματίες του νησιού μας είναι και θα είναι αμείωτη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                      ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ