Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συναυλία Ross Daly Quartet & μουσικό εργαστήρι | Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 21.30

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, διοργανώνει συναυλία του Ross Daly Qu...

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, διοργανώνει συναυλία του Ross Daly Quartet στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 21.30.
Ο Ross Daly (λύρα, τάρχου, σάζι) μαζί με τους συνεργάτες του Κέλυ Θωμά (λύρα), Γιώργη Μανωλάκη (λαούτο, φωνή) και Γιάννη Παπατζανή (κρουστά, φωνή), θα ερμηνεύσουν παλιές και νεότερες συνθέσεις τους, επηρεασμένες τόσο από την Κρητική μουσική παράδοση όσο και από μουσικές άλλων χωρών της Ανατολής και των Βαλκανίων. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Επ’ αφορμή της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί αυτοτελές μουσικό εργαστήρι στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί. Ο R. Daly θα διδάξει τροπικά συστήματα (δρόμους, μακάμ), ενώ παράλληλα θα κάνει και επίδειξη τεχνοτροπιών. Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας κατά το διήμερο 23-24 Ιουνίου 2013 (Κυριακή 11.00-14.00, Δευτέρα 10.00-13.00, 14.00-17.00), και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όσοι σπεύσουν να το παρακολουθήσουν μπορούν να φέρουν μαζί το μουσικό όργανο που παίζουν, εφόσον το επιθυμούν.
Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο εργαστήρι, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στον κ. Ανδρέα Λαπούρτα (lapourtasa@piraeusbank.gr) ή να καλέσουν στο Μουσείο (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10.00-18.00). Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
* Την ημέρα της συναυλίας θα υπάρξει πούλμαν 50 θέσεων για δωρεάν μεταφορά του κοινού από τη Χώρα στον Πύργο και επιστροφή. Για κρατήσεις θέσεων, είναι απαραίτητη η προσυνεννόηση με το Μουσείο. Η αναχώρηση θα γίνει από το πάρκινγκ του παλιού λιμανιού της Χώρας (ανακύκλωση), στις 20.15.

Tiniaki.gr