Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ομιλία του προέδρου της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας Εμ. Αχλαδιανάκη στη Σύρο

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος, Εμμανουήλ Αχλαδιανάκης επισκέφθηκε τη Σύρο μετά από πρόσκληση του  Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλ...

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος, Εμμανουήλ Αχλαδιανάκης επισκέφθηκε τη Σύρο μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλάδων "Ουσύρα", προκειμένου να ενημερώσει για τα δικαιώματα των τρίτεκνων οικογενειών.

Ο κ. Αχλαδιανάκης μετά τον χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου, μίλησε για τα δίκαια αιτήματα των οικογενειών που έχουν τρία παιδιά και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους, διεκδικείται η εξομοίωσή τους με τις πολύτεκνες οικογένειες. "Το τρίτο παιδί αποτελεί σταθεροποιητή για τον πληθυσμό της Ελλάδας", σημείωσε μεταξύ άλλων, παραθέτοντας σημαντικά στοιχεία και για τις "κατακτήσεις" της Ομοσπονδίας, η οποία αποτελεί ένα "κίνημα" όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των τρίτεκνων οικογενειών, με δεδομένο το "κενό νόμου που υπάρχει" και την "αδιαφορία της Πολιτείας". 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόντες ήταν και μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Κρήτης ενώ μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου παρουσίασαν στο τέλος της εκδήλωσης παραδοσιακούς χορούς.


Πηγή: koinignomi.gr