Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έλαβαν το Αγιο Χρίσμα παιδιά στο Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου Ξινάρας Τήνου

Με επισημότητα τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Συλλειτουργία της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα Τήνου...

Με επισημότητα τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Συλλειτουργία της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα Τήνου την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013. 
Κατά την Τελετή χορηγήθηκε το Μυστήριο του Χρίσματος από τον Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο, στα παιδιά που ολοκλήρωσαν τις κατηχήσεις για τη χορήγηση του Χρίσματος.
Συμμετείχαν στην Τελετή, μαζί με τους Καθολικούς Ιερείς της Τήνου και οι 2 νέοι Διάκονοι της Εκκλησιαστικής Επαρχίας Νάξου - Τήνου, οι π. Ιωάννης Σκλάβος και π. Γεώργιος Παλαμάρης.
Στη Θεία Λειτουργία βοήθησαν διαβάζοντας τα αναγνώσματα και τους ψαλμούς Λαϊκά μέλη της Εκκλησίας, από τους γονείς, τους αναδόχους και παιδιά που έλαβαν το ʼγιο Χρίσμα.
Η όλη Τελετή ολοκληρώθηκε μέσα σε Θείο Πνεύμα και Κοινωνία των Πιστών της Τήνου.
Παραβρέθηκαν στην Τελετή ο Δήμαρχος Τήνου κ. Π. Κροντηράς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου κ. Μ. Βίλλας, Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου, Αστυνομικές Αρχές, εκπρόσωποι Συλλόγων και πιστοί από τη Χώρα και χωριά της Τήνου.
Οι γονείς των νεοχρισμένων παιδιών πρόσφεραν κεράσματα στους Εκκλησιαζομένους χαιράμενοι για το ευχάριστο γεγονός των αγαπημένων παιδιών τους. 


Περισσότερες Φωτογραφίες : Tiniaki.gr


Tiniaki.gr