Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μαθητής του Λυκείου Θήρας ο “πρώτος των πρώτων” στις πανελλήνιες

Ο Χαράλαμπος Ρισβάς, του Λυκείου Θήρας, είναι ο μαθητής που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια στις φετινές εξετάσεις για την εισαγωγή στα α...

Ο Χαράλαμπος Ρισβάς, του Λυκείου Θήρας, είναι ο μαθητής που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια στις φετινές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”  που παρουσιάζει τους μαθητές με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις εξετάσεις.
Πρώτος στον κατάλογο με 19.616 μόρια, ο Χαράλαμπος Ρισβάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας είπε “Άγχος εννοείται ότι υπήρχε, αλλά ήταν γόνιμο. Βοήθησε η καλή ψυχολογία. Βεβαίως και οι γονείς μου, οι οποίοι και οι δύο είναι φιλόλογοι”.  Επιθυμεί να σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Χαράλαμπος Ρισβάς, όπως αναφέρει το βιογραφικό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα “βιβλιονέτ” του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, ασχολήθηκε από νωρίς με το κλασσικό λόγο και έδειξε την αγάπη του για τα πεζά και ποιητικά δημιουργήματα.
Τον Μάιο του 2012 τιμήθηκε με το τρίτο βραβείο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το ποίημα “Αντίλαλος” που συμπεριλαμβάνεται στην ποιητική του συλλογή “Κέλευθος ρήξεων” (Οσελότος, 2012) και η οποία είχε παρουσιασθεί στο κοινό της Σαντορίνης, στις 7 Οκτωβρίου 2012, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.



http://atlantis-santorini.net