Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

"Η πινακοθήκη των ηλιθίων" μια έξυπνη παράσταση

Η Θεατρική ομάδα "ΘΕΑΣΗ" του  Κ.Σ. Δήμου Τήνου   παρουσίασε   την Τρίτη  18  και την Τετάρτη  19 Ιουνίου 2013  με επιτυχία το ...

Η Θεατρική ομάδα "ΘΕΑΣΗ" του Κ.Σ. Δήμου Τήνου παρουσίασε την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 με επιτυχία το έργο του Τσιφόρου "η πινακοθήκη των ηλιθίων" στο Πνευματικό Κέντρο Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου.
Μια έξυπνη παράσταση, που προβλημάτισε με το χιούμορ της και έθεσε ερωτηματικά για το τι επικρατεί και υπερισχύει μεταξύ των ανθρώπων. Η Αγάπη, ο Έρωτας, ή το Οικονομικό συμφέρον;
Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί τα κατάφεραν και ο καθένας με τον τρόπο του απέδωσε, προσφέροντας στον κόσμο γέλιο και ερωτηματικά. Η "πρωτεργάτης" από το Καλλιτεχνικό Στέκι κ. Γεωργία Ράπτη συντόνιζε και παρουσίασε μια παράσταση, από ένα καταξιωμένο Έλληνα συγγραφέα - σεναριογράφο, με επιτυχίες.
Η κ. Ράπτη ευχαρίστησε αυτούς που βοήθησαν στην υλοποίηση της παράστασης και κάλεσε το Δήμαρχο Τήνου να απευθύνει χαιρετισμό. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα την κ. Ράπτη, που με την προσφορά της παρουσιάζει στο τηνιακό κοινό πολιτιστικές δραστηρίοτητες. 


tiniaki.gr