Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Aπό τα εγκαίνια της έκθεσης ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ... ΚΣΔΤ

Το Καλλιτεχνικό Στέκι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου  κλείν οντας  φέτος   5  χρόνια λειτουργίας του , απλώθηκε   δημιουργι...

Το Καλλιτεχνικό Στέκι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου κλείνοντας φέτος 5 χρόνια λειτουργίας του,απλώθηκε δημιουργικά με εργαστήριά σε όλο το νησί.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τήνου 2013 της Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρουσιάστηκε και η έκθεση με τίτλο: ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ … ΚΣΔΤ, στο Δημοτικό Ίδρυμα Αγίας Τριάδας Γύρλας Τήνου το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, με τα εγκαίνιά της.
Τα εργαστήρια του ΚΣΔΤ: αγγειοπλαστικής, καλαθοπλεχτικής, τέχνης με ύφασμα & των ανακυκλώσιμων υλικών, συνέπραξαν σε ένα υπέροχο χώρο και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.
Η αγάπη τους για την τέχνη, μαζί με τη φαντασία και με πολύ μεράκι, είναι τα βασικά συστατικά της έκθεσης. Σε ένα θαυμάσιο χώρο (που λειτούργησε και ως ένα από τα σημεία συνάντησης των ομάδων), στο Ιερό Ίδρυμα Αγίας Τριάδας, χρησιμοποίησαν τους ιστορικούς χώρους του, αίθουσα μαθημάτων, Αρχονταρίκι και το Μουσείο Λαϊκήςμαρμαρογλυπτικής, για να εκθέσουν τα έργα τέχνης, ανθρώπων με εξαιρετικό ταλέντο. ʼνθρωποι της διπλανής πόρτας όπως λένε. Δικκοί μας καλλιτέχνες.
Η Επιμέλεια έκθεσης από την κ. Γεωργία Ράπτη.
Στο εργαστήριο Καλαθοπλεχτικής υπεύθυνος ο Ιωσήφ Σιγάλας
Στο εργαστήριο Αγγειοπλαστικής υπεύθυνος ο Γιάννης Εξιλζές
Στο εργαστήριο Τέχνη με ύφασμα υπεύθυνη η Ελένη Κρικελή
Στο εργαστήριο Τέχνη με ανακυκλώσιμα υπεύθυνη η Κοραλία Γκίζη
Η Διάρκεια της έκθεσης θα είναι ως τις 28 Ιουλίου 2013 από 19.30 - 21.30
Είσοδος ελεύθερη
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση, ο Δήμαρχος Τήνου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και φιλότεχνο κοινό, που θαύμασαν την ενεργητικότητα και το μεράκι ανθρώπων με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και τη λεπτότητα του χαρακτήρα τους.
Δεν έλειψε το φιλόξενο κέρασμα με εξαιρετικούς λουκουμάδες και ρακί απο τη διοίκηση του Δημοτικού Ιδρύματος Αγίας Τριάδας Γύρλας Τήνου. 


Tiniaki.gr