Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αναρριχητική Συνάντηση στην Τήνο 21-24 Ιουνίου 2013

Μόλις 1 μέρα πριν την άφιξη των αναρριχητών στην Τήνο και ήδη οι δηλωμένες συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Εκτός από το κα...

Μόλις 1 μέρα πριν την άφιξη των αναρριχητών στην Τήνο και ήδη οι δηλωμένες συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Εκτός από το καλωσόρισμα της προσπάθειας μας από τους αναρριχητικούς κύκλους, με μεγάλη έκπληξη και χαρά δεχτήκαμε και την εθελοντική βοήθεια φίλων και γνωστών οι οποίοι μέχρι σήμερα μας έχουν προσφέρει τον χώρο κατασκήνωσης, τρόφιμα, αυτοκίνητα για την πρόσβαση των αναρριχητών από και προς την Χώρα της Τήνου, καθώς και τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες για τη διασκέδαση του φιλοξενούμενών μας.

Η βοήθεια όλων μέχρι σήμερα είναι σημαντική και σας ζητάμε να συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθειά μας να αναδείξουμε τις “μη καθιερωμένες” ομορφιές του τόπου μας.

Καθώς όμως η Τήνος δε φημίζεται μόνο για τα βράχια της, αλλά κυρίως για την φιλοξενία των ανθρώπων της, προσκαλούμε όποιον θελήσει να διασκεδάσει μαζί μας με ζωντανή μουσική και συγχρόνως να συζητήσει και να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα της αναρρίχησης, να πάρει το φαγητό και ποτό του και να μας επισκεφτεί το βράδυ του Σαββάτου στα Λουτρά (στον χώρο που πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις). Προσκεκλημένοι μας είναι επίσης και όλοι οι ενημερωτικοί (και μη) ιστότοποι της Τήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για την βοήθειά σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 6947440962 (Ρόζα Βιδάλη).