Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ορθοπεταλιές στην Τήνο : 1ος ποδηλατικός μαραθώνιος Τήνου

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί της Τήνου ποδηλατικός μαραθώνιος, η συμμετοχή των διαγωνιζόμενων ήταν αρκετά μεγάλη.  Η διαδρομ...

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί της Τήνου ποδηλατικός μαραθώνιος, η συμμετοχή των διαγωνιζόμενων ήταν αρκετά μεγάλη. Η διαδρομή που διαγωνίστηκαν ήταν από το χωριό του Πύργου μέχρι την πόλη του νησιού, δηλαδή μιλάμε για μια διαδρομή περίπου 30χλμ.

Το σημείο τερματισμού ήταν το μέσα λιμάνι του νησιού όπου παράλληλα με την απονομή των επάθλων έγιναν παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους με διαγωνισμούς, κληρώσεις και δώρα από την εκπομπή «Ποδηλατοδράσεις» του ΣΚΑΙ. Τα έπαθλα των νικητών ήταν εκτός από μετάλλια και ένα αναμνηστικό δώρο που ήταν μια σκαλιστή σε μάρμαρο ρόδα ποδηλάτου. Στη συνέχεια των δράσεων, ακολούθησε μια βόλτα με τα ποδήλατα απο το μέσα λιμάνι προς την παραλία του Αγίου Φωκά. 


Αξίζει να πούμε ότι πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των νικητών της Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης, διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τον Δήμο Τήνου και την Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.

Ένα μεγάλο μπράβο στους οργανωτές, στους χορηγούς, στους εθελοντές και στο Δήμο Τήνου που συνεισφέρανε ώστε να δημιουργηθεί ο ποδηλατικός Μαραθώνιος στο νησί της Τήνου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 



(Κείμενο : Tinostoday.gr)