Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύρος: Εργαζόμενος του Δήμου έκλεψε δημοτικό όχημα!

Αναστάτωση προκλήθηκε το  πρωί της  Πέμπτης  στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, εξαιτίας ενός περιστατικού που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. ...

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της  Πέμπτης στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, εξαιτίας ενός περιστατικού που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.
Εργαζόμενος - για τον οποίον πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην υπηρεσία του, καθώς απουσιάζει αδικαιολόγητα και συστηματικά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα – μπήκε τα ξημερώματα στο αμαξοστάσιο του Δήμου, αφαίρεσε ένα μικρό ανυψωτικό όχημα και έγινε «καπνός».
Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο του αμαξοστασίου, επειδή είναι ανοιχτός επί 24ώρου βάσεως. Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του και το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε η αναζήτηση του οχήματος και του δράστη.
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι εγκατέλειψε το όχημα σε κεντρικό σημείο επαρχιακού δρόμου. Όπως φάνηκε, δεν είχε πρόθεση να κρύψει το όχημα, απλά το χρησιμοποίησε για λίγη ώρα και μάλιστα…. ξημερώματα. Το όχημα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο δράστης συνελήφθη και επρόκειτο να περάσει ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου την Παρασκευή.
Για το συγκεκριμένο εργαζόμενο υπάρχει εδώ και καιρό εισήγηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της υπηρεσίας που απασχολείται, να περάσει από πειθαρχικό έλεγχο, ενώ μετά το περιστατικό με την κλοπή του οχήματος, ο ίδιος αντιδήμαρχος πρότεινε να του υποβληθεί και μήνυση. Μετά απ' όσα έχουν γίνει, πέραν των δικαστικών μπελάδων που θα έχει, κινδυνεύει να απομακρυνθεί από την υπηρεσία. 
Επίσης, το περιστατικό που συνέβη το οποίο όντως μπορεί να μην είναι και το πλέον συνηθισμένο, φανερώνει την ανάγκη φύλαξης του αμαξοστασίου τις νυχτερινές ώρες, ώστε να διασφαλίζεται ο στόλος των οχημάτων του Δήμου που είναι ο μεγαλύτερος στις Κυκλάδες. Νυχτοφύλακες δεν υπάρχουν στο Δήμο, υπάρχουν όμως εταιρίες security στο νησί με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί. 

Cyclades24.gr