Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Χαιρετισμός Περ. Συμβούλου κ. Μάνθου Βίλλα στην έναρξη του 5ου Παγκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων

Εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και ως ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της Τήνου, χαιρετίζω το 5 ο  Παγκυκλαδικό συνέδριο τ...


Εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και ως ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της Τήνου, χαιρετίζω το 5ο Παγκυκλαδικό συνέδριο των συλλόγων γυναικών Κυκλάδων και καλωσορίζω στην Τήνο, τόσο εσάς τις κυρίες συνέδρους, όσο και τους διακεκριμένους εισηγητές του συνεδρίου σας.
Σας καλωσορίζω στην Τήνο της φιλοξενίας, της φυσικής ομορφιάς, της πίστης και του πολιτισμού τα οποία θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν και σας εύχομαι καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του συνεδρίου και καλή διαμονή στο νησί μας.

Σας μεταφέρω επίσης τις ευχές του περιφερειάρχη του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου, και του αρμόδιου για τα πολιτιστικά θέματα περιφερειακού συμβούλου κ. Δημήτρη Γρυπάρη, οι οποίοι βρίσκονται στην Νάξο συμμετέχοντας στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και έτσι δεν βρίσκονται ανάμεσα μας.
Οφείλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον σύλλογο γυναικών Τήνου, στην κ. Πρόεδρο, σ΄ όλο το Διοικητικό του συμβούλιο και σ΄ όλα τα μέλη του, τόσο γιατί κατάφεραν να διοργανώσουν αυτό το συνέδριο στις σημερινές πραγματικά αντίξοες συνθήκες που ζούμε όλοι μας, όσο και για την ανιδιοτελή και πολλαπλά ωφέλιμη προσφορά τους στην τηνιακή κοινωνία, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούνται μέσα από τον σύλλογο γυναικών.
Η περιφέρεια ν. Αιγαίου μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της συμμετέχει οικονομικά στην διεξαγωγή του συνεδρίου σας και δηλώνει ευαίσθητη σε κάθε θέμα που σας απασχολεί. Είναι ενδεικτικό εξάλλου ότι την τρέχουσα διετία κατόπιν πρότασης του περιφερειάρχη το περιφερειακό συμβούλιο εξέλεξε γυναίκα σύμβουλο ως πρόεδρο του, ενώ ο περιφερειάρχης όρισε δύο γυναίκες περιφερειακούς συμβούλους, ως αντιπεριφερειάρχες και μια τρίτη ως πρόεδρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας μας.
Σας διαβεβαιώνω ότι επιθυμώ να παρακολουθήσω όλες τις εργασίες του συνεδρίου σας γιατί βρίσκω άκρως ενδιαφέρον το θέμα «γυναίκα και τέχνη» και γιατί επιθυμώ να ενημερωθώ για την δράση των συλλόγων γυναικών και στα άλλα κυκλαδονησιά μας.
Και κλείνω με μια ακόμη ευχή, του χρόνου το 6ο συνέδριο σας να ανοίξει πανιά σ όλη την θάλασσα του Ν. Αιγαίου και να αγκαλιάσει όλα τα νησιά της περιφέρειας μας από την Άνδρο και την Σύρο ως την Ρόδο και το μακρινό Καστελόριζο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝΟΥ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μ. ΒΙΛΛΑΣ