Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύλλογος Καλλονής. Πασχαλινές ευχές. Εκδρομή Δελφοί

    Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες Φίλες & Φίλοι του συλλόγου       Σας χαιρετούμε και ευχόμαστε σε σας και τις...


    Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες Φίλες & Φίλοι του συλλόγου
 

    Σας χαιρετούμε και ευχόμαστε σε σας και τις οικογένειες σας καλό Πάσχα με υγεία, κάνοντας μια μικρή απόδραση από την μίζερη καθημερινότητα..
    Κατ’ αρχήν σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας τόσο στην Αθήνα όσο και στην Τήνο. Η ικανοποιητική παρουσία σας, παρά τα όποια προβλήματα, μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε σε καιρούς αρκετά δύσκολους. Επίσης, όπως σας είχαμε κάνει γνωστό, συμμετείχαμε στο Καρναβάλι του Δήμου, στη Χώρα (18/3) με άρμα του Συλλόγου, που είχε σαν θέμα την επιστροφή στη φύση, την υποστήριξη του νησιού μας και την παραγωγή και κατανάλωση τοπικών ποιοτικών προϊόντων. Ακόμη διοργανώσαμε - αναβιώσαμε, κάπως πειραματιζόμενοι, τη γιορτή του Μακαρωνά την Καθαρή Τετάρτη (20/3).
    Οι γιορτές του Πάσχα είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε, όσο γίνεται περισσότεροι, στα χωριά μας, σ΄ ένα περιβάλλον με ρυθμούς ηρεμίας, συναδέλφωσης και ποιότητας ζωής, όπως επιβάλλουν άλλωστε οι ιδιαίτερες θρησκευτικά μέρες.
    Όπως είχε καθιερωθεί τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5 θα γίνει το Γεύμα Αγάπης στους Αγίους Αναργύρους σε συνεργασία με την ενοριακή επιτροπή. Θα προηγηθεί κατά το έθιμο η Θεία Λειτουργία από τον Εφημέριό μας π. Αντώνιο Φόνσο στις 11.15 π.μ. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί χαρούμενα και αδελφωμένα. Θα κυκλοφορήσει λαχνός με χρήσιμα δώρα.
    Προγραμματίζουμε ημερήσια εκδρομή στις 9/6/2013 σε: Όσιο Λουκά-Αράχωβα-Δελφούς –Ιτέα-Άμφισσα-Γαλαξείδι με 12€ το άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής: Λοράν Αρμάος 6977006900, 2109564094, Ρόζα Στεργιώτη 6978669245, 2106726604, Παντελής Αρμάος 6936787808. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή, οπωσδήποτε μέχρι 29 Μαίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος. Αναχώρηση από Πλ. Ομονοίας (μπροστά στο Hondos center), στις 07.30π.μ. Είναι μια προσπάθεια συνδυασμού βουνού και θάλασσας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
    Σας ενημερώνουμε ότι προετοιμάζουμε τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις ποικίλης γκάμας: ημερίδα για τα χωριά μας, έκθεση ζωγραφικής, διασκέδαση, χορωδία, καραγκιόζη. Δεν είναι οριστικοποιημένα όλα ακόμη, κάποια είναι στο στάδιο του σχεδιασμού.
    Περιμένουμε τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις. Αυτή είναι η ανάσα και η δύναμη να συνεχίζουμε για το καλό των όλων μας (αποδήμων και ντόπιων) και των χωριών μας.
    Υπενθυμίζουμε την συνδρομή σας την οποία έχουμε μειώσει στο ποσό των 5€ το χρόνο και σας παροτρύνουμε να προτείνετε, σε όσους συγχωριανούς μας, γνωστούς σας, δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογό μας (απόδημοι και στα χωριά μας), να έλθουν κοντά μας. Όλοι είναι αναγκαίοι και χρήσιμοι. Μας δίνετε τη δυνατότητα έτσι να προγραμματίζουμε διάφορα μικροέργα στα χωριά μας και να διοργανώνουμε τις εκδηλώσεις μας.
Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και καλό καλοκαίρι.
     Με το καλό πάντα ν’ ανταμώνουμε.

                                            Με φιλικούς τηνιακούς χαιρετισμούς.

                                                                    Για το Δ.Σ.
                                                                  Ο Πρόεδρος


                                                              Παντελής Αρμάος