Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Με επαγγελματική εμφάνιση οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας Τήνου

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, η   Θ εατρική Ομάδα Τήνου "Θεατροποιείο" παρουσίασε  με επιτυχία, Αριστοφάνη, σ την κλασική κωμω...


Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, η Θεατρική Ομάδα Τήνου "Θεατροποιείο" παρουσίασε με επιτυχία, Αριστοφάνη, στηνκλασική κωμωδία "Εκκλησιάζουσες", στο κατάμεστο για άλλη μια φορά Πνευματικό Κέντρο του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Ευδιάθετοι οι άνδρες, ο νεαρός με ωριμότητα ενήλικα, ανάλαφρες και πρόσχαρες οι γυναίκες όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στους κεντρικούς ρόλους και στο χορό, έδωσαν όλοι τους μια χαρούμενη, κεφάτη και διδακτική παράσταση, ταιριαστή και στις μέρες μας.
Ο κόσμος συμπαραστάθηκε και χειροκρότησε επανειλημμένα τους εθελοντές του πολιτισμού, οι οποίοι διασκεδάζουν το κοινό της Τήνου, διασκεδάζοντας και οι ίδιοι μαζί.
Η επιτυχία της παρουσίασης των παραστάσεων, είναι αποτέλεσμα της παντηνιακής, μπορούμε να πούμε συνδρομής προς τη Θεατρική Ομάδα της Τήνου, με κάθε τρόπο, χορηγοί μεγάλοι & μικροί, χορηγοί επικοινωνίας, με πρωταγωνιστές βεβαία τους άμεσους συντελεστές των παραστάσεων, (Σεναριογράφους, Σκηνοθέτες, Ηθοποιούς, Χορογράφους, Μουσικούς, Τεχνικούς κάθε είδους, κλπ.)
Η παράσταση επαναλαμβάνετε και σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 20:30.
Αξίζει την επί πλέον συμπαράσταση και βοήθεια όλων μας με κάθε τρόπο, στην ενθουσιώδη εθελοντική πολιτιστική ομάδα και στους πρωταγωνιστές της. 

Πηγή : tiniaki.gr