Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Εξοχική κατοικία της Τήνου, στη Γαλλική Τηλεόραση

Δημοσιογραφική αποστολή της εκπομπής Europe Special της Γαλλικής κρατικής τηλεόρασης FRANCE 2, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μα...


Δημοσιογραφική αποστολή της εκπομπής Europe Special της Γαλλικής κρατικής τηλεόρασης FRANCE 2, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας για ρεπορτάζ με θέμα την εξοχική κατοικία. Η εκπομπή Europe Special είναι εβδομαδιαία, με ποικίλο περιεχόμενο της επικαιρότητας και προβάλλεται για 20 συνεχή έτη, κάθε Πέμπτη στις 20:00.

Η θεματολογία της συγκεκριμένης εκπομπής αφορά την αγορά εξοχικής κατοικίας και τις δυνατότητες επένδυσης σε χώρες της Μεσογείου, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία. Ελληνικός δυνητικός προορισμός επιλέχτηκε αποκλειστικά το νησί της Τήνου, καθώς εμφανίζει ικανή κίνηση στις αγοραπωλησίες εξοχικής κατοικίας αλλά και μεγάλο αριθμό Γάλλων επενδυτών, οικογενειαρχών στην πλειοψηφία τους, που μάλιστα έχουν αναπτύξει χρόνιους δεσμούς με το νησί, το οποίο υπεραγαπούν και σέβονται ιδιαίτερα από πλευράς παράδοσης και περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικό της σημασίας που έχει για την Τήνο η συγκεκριμένη επιλογή, είναι ότι από την Ισπανία επιλέχθηκε η πόλη της Βαρκελώνης.
Η εκπομπή (στην οποία συνεισέφερε με τις απόψεις του και ο Δήμαρχος) θα προβληθεί τον προσεχή Αύγουστο και ελπίζουμε να συμβάλει σε μία νέα ώθηση στην αγορά των ακινήτων.