Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μας ανακοίνωση «τύπου φέιγ βολάν» του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων, που ανέφερε: «ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ...


Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μας ανακοίνωση «τύπου φέιγ βολάν» του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων, που ανέφερε: «ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΤΗΝΟΥ».
Δεν διευκρινίζουν αν το αίτημα αυτό, των συνταξιούχων του ΙΚΑ Κυκλάδων, ήταν απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου τους, ή απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου ή αυθαίρετη πράξη κάποιων μελών του.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου, με την με αρ. 15/2013 πράξη μας, ομόφωνα αποφασίσαμε να απαντήσουμε στην παραπάνω «ανακοίνωση», τονίζοντας στους συντάκτες της τα εξής:
  1. Στην αγωνία σας να λασπώσετε μέσω του Προέδρου το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ», αγνοείται ότι το ΚΑΠΗ Τήνου, με τη μορφή που το είχατε συνηθίσει, δεν υφίσταται πλέον αλλά συγχωνεύθηκε με τον Παιδικό Σταθμό Δήμου Τήνου σύμφωνα με τις διατάξεις του  Ν. 3852/2010 και αποτελεί πλέον ένα ενιαίο Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ».
  2. Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, τον οποίο στηρίζουμε ανεπιφύλακτα, δεν ενεργεί αυθαίρετα και μόνος του, αλλά εκτελεί τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Άρα το «αίτημα» για αλλαγή του Προέδρου είναι μια επίθεση προς όλο το Διοικητικό μας Συμβούλιο και κατ’ επέκταση στη λειτουργία του Νομικού Προσώπου.
  3. Γιατί άραγε τώρα το θυμηθήκατε; Ποιες αποφάσεις μας σας ενόχλησαν, και γιατί δεν αναφέρεστε σ’ αυτές αλλά απλώς στοχοποιείται  πρόσωπο; Μήπως επειδή δεν έχετε τίποτα να καταλογίσετε;

Κύριοι συντάκτες του αιτήματος, ή της ανακοίνωσης ή όπως θέλετε να χαρακτηρίσετε την πράξη σας αυτή, και εκπρόσωποι του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων, μόνο θέατρο του παραλόγου μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ενέργειά σας αυτή. Και σεις κινούμενοι στα παρασκήνια, δεν γνωρίζετε ασφαλώς τα δρώμενα του νέου Νομικού Προσώπου. Προσπαθείτε με δόλο και σκοπό να θίξετε την εύρυθμη λειτουργία του «Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου» και να δημιουργήσετε εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινωνία της Τήνου. Όμως επιλέξατε λάθος παραλήπτη. Το Νομικό μας Πρόσωπο είναι  δομή προσφοράς στον τηνιακό λαό και όχι εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων και πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Στη μικρή μας κοινωνία όλοι γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται από τις πράξεις μας, την προσήλωσή μας στη νομιμότητα και στη διαφάνεια.  Μακάρι και το δικό σας «ενδιαφέρον» να είχε σχέση με το καλό του Νομικού Προσώπου και των ωφελούμενων των υπηρεσιών του, όμως άλλα είναι τα κίνητρά σας, τα οποία οφείλετε άμεσα να διευκρινίσετε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


dnpdti@gmail.com