Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Φιλόξενο γεύμα Αγάπης στη γιορτή του Ευαγγελισμού στον Κρόκο Τήνου

Τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013, για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μαρίας, στην ε...


Τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013, για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μαρίας, στην ενοριακή εκκλησία του Κρόκου Τήνου, από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου - Τήνου π. Νικόλαο, τον εφημέριο της Ενορίας π. Δημήτρη Δαλέζιο και ιερείς της Τήνου. Εορτή κατά την οποία ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μετέφερε το χαρμόσυνο άγγελμα προς τη Μαρία, ότι θα συλλάβει και θα γεννήσει Υιόν τον Κύριο. Αυτή τη μεγάλη γιορτή πανηγυρίζει ολόκληρη η Χριστιανική Εκκλησία Ανατολής και Δύσης.
Ενορίτες του Κρόκου μετά τη Θεία Λειτουργία, πάντα φιλόξενοι, πρόσφεραν γεύμα Αγάπης στους καλεσμένους τους και στους ευλαβείς της Παναγίας που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία. Η καλή διάθεση των συμμετεχόντων και τα ήθη και έθιμα των Τηνιακών κρατούν την κοινωνία της Τήνου "δεμένη" αλληλέγγυα στο διάβα της και στους δύσκολους καιρούς.
Στο πανηγύρι παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου, ο εκ Κρόκου καταγόμενος Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου κ. Μάνθος Βίλλας, αντιπρόσωπου φορέων, ευλαβείς της Παναγίας και φίλοι του Κρόκου, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα σπίτια των Κροκαδιανών και φιλεύτηκαν με τα νόστιμα σπιτικά παρασκευάσματα. 

Το είδαμε : Tiniaki.gr