Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών»

Την Τρίτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιο...


Την Τρίτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013 - ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.
Η επαναληπτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την τροποποίηση του οδηγού του προγράμματος και των παραρτημάτων του, καθώς οι αλλαγές, καθώς οι αλλαγές επηρεάζουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στη θεματική ενότητα του Τουρισμού, (ιδιαίτερα στις περιοχές εφαρμογής των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης του Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ). Επιπλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύναται να έχει για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η προσθήκη των δραστηριοτήτων ναυπήγησης σκαφών στη θεματική ενότητα «Μεταποίηση» και των δραστηριοτήτων της θεματικής ενότητας «Εμπόριο - Υπηρεσίες».
Την παρουσίαση της δράσης, των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής και την παροχή διευκρινίσεων, πραγματοποίησε η εισηγήτρια κα Κωνσταντίνα Τζιαφέτα, στέλεχος της ΕΛ.ΑΝ.ΕΤ. (Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου).
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Ρούσσος κατά το σύντομο χαιρετισμό του, το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι αρκετά υψηλό, τόσο από υφιστάμενες επιχειρήσεις όσο και από εν δυνάμει επιχειρηματίες, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ανάλογος θα είναι και ο όγκος των προτάσεων που θα υποβληθούν προς ενίσχυση.