Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

5ο τουρνουά Τήνου επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Συνεχίζεται το 5ο τουρνουά Τήνου 2013 επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ). Το τουρνουά διοργανώνει η ομάδα του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου ...


5ο τουρνουά Τήνου επιτραπέζιας αντισφαίρισης Συνεχίζεται το 5ο τουρνουά Τήνου 2013 επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ). Το τουρνουά διοργανώνει η ομάδα του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου και λαμβάνουν μέρος όλες σχεδόν οι ηλικίες. Συμμετέχουν: 8 κορίτσια Δημοτικού, 10 αγόρια Δημοτικού, 8 κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου, 64 αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και 90 άνδρες.
Η ομάδα του Ποσειδώνα έχει τμήμα πετοσφαίρισης (βόλεϊ), καθώς και τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ). Στο τμήμα βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών απασχολούνται πολλά παιδιά και μεγάλοι. Οι αγώνες γίνονται στην Σύρο, ενώ οι προπονήσεις γίνονται σε ανοιχτό γήπεδο στην Τήνο τα απογεύματα από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Το τμήμα του πινγκ πονγκ είναι το μοναδικό τμήμα που υπάρχει στις Κυκλάδες. Έχει αθλητές και αθλήτριες απ' όλες τις ηλικίες, οι οποίοι συμμετέχουν στα πανελλήνια τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που γίνονται στην Αθήνα, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι προπονήσεις γίνονται στην Τήνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο το απόγευμα σε κλειστή αίθουσα. Όποια παιδιά ή μεγαλύτεροι επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν στα τμήματα του βόλεϊ ή του πινγκ-πονγκ και ν' ασχοληθούν μ' αυτά τα ωραία αθλήματα.

Πηγή : athlisis.gr