Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Καλλονής για την τηλεοπτική κάλυψη του Exo TV στον Καρκάδου, Κολοζάδου

Είναι γνωστό από ετών σε σας, στη διάρκεια της θητείας σας στον τέως Δήμο Εξωμβούργου, το πρόβλημα που υπάρχει με την τηλεοπτική κάλυψη...


Είναι γνωστό από ετών σε σας, στη διάρκεια της θητείας σας στον τέως Δήμο Εξωμβούργου, το πρόβλημα που υπάρχει με την τηλεοπτική κάλυψη στην περιοχή του Καρκάδου και του κατώτερου μέρους της Καλλονής (Καλοζάδος κ.λ.π.).
    Παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες η βελτίωση είναι από μέτρια έως μικρή με αποτέλεσμα η λήψη για το μεγαλύτερο μέρος των καναλιών να εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι προβληματική. Ήδη από καιρού έχω γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων και εύλογων διαμαρτυριών για το θέμα – ως και εκ της θέσεώς μου του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας.

    Ο Σύλλογος μας έλαβε απόφαση να παρέμβει προς το Δήμο προκειμένου με κάθε  μέσο, να αποκατασταθεί η άνιση και άδικη μεταχείριση μιας μερίδας συμπολιτών μας και είναι διατεθειμένος να συμβάλλει και να συνεισφέρει με  οποιονδήποτε τρόπο στην ριζική αντιμετώπιση και την οριστική διευθέτηση του θέματος.  Συμπληρωματικά αναφέρω ότι το τοπικό κανάλι «Εξώμβουργο T V» είναι σχεδόν άγνωστο στους κατοίκους της ζώνης που αναφέρθηκε παραπάνω.
    Θεωρώ δεδομένο το ενδιαφέρον σας για το  θέμα και θα αναμείνουμε τις συγκεκριμμένες εκείνες πράξεις, πλέον, αποτελεσματικής επίλυσης του προβλήματος, αφού είναι γνωστή η ευαισθησία σας σε θέματα επικοινωνίας.
    Πάντως εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε στην κατεύθυνση ικανοποίησης του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσα, είτε συνεπικουρούντες το Δήμο, είτε αν μας επιτραπεί αυτοδύναμα σαν Σύλλογος στην χωρική αρμοδιότητα του οποίου περιλαμβάνεται η προαναφερθείσα περιοχή.
          Αναμένοντας τις ενέργειές σας, είμαστε βέβαιοι για το ενδιαφέρον σας.

                                                      Για το Δ.Σ.

                                                     Ο Πρόεδρος                  
                               

                                                 Παντελής  Αρμάος