Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανοικτή Επιτροπή Αλληλεγγύης οδηγίες χρήσεις για το Σ.Α.ΝΟ.

Μετά την τελευταία γενική συνέλευση της επιτροπής αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε τις εγγραφές στο Συριανό Ανταλλακτικό Νόμισμα (Σ.Α.ΝΟ.) ...


Μετά την τελευταία γενική συνέλευση της επιτροπής αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε τις εγγραφές στο Συριανό Ανταλλακτικό Νόμισμα (Σ.Α.ΝΟ.)
Θα σας βοηθήσουμε λοιπόν να γνωρίσετε το Σ.Α.ΝΟ. και να μάθουμε όλοι να το χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να μπορούμε να ανταλλάσουμε προϊόντα χωρίς χρήματα.
Η σελίδα του Σ.Α.ΝΟ. είναι http://sanosyros.wordpress.com , εκεί έχει ένα κείμενο ενημέρωσης που καλό θα είναι να το διαβάσετε.
Για να εγγραφούμε στο σ.α.νο. στέλνουμε ένα mail στο sanosyros@yahoo.gr με το όνομά μας , το mail μας , το τι προσφέρουμε και το τι ζητάμε. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει υπολογιστή ή τις γνώσεις να το κάνει θα απευθύνετε στα μέλη της επιτροπής και θα στέλνουμε το email  εμείς.
Οι διαχειριστές από την Σύρο κάθε Κυριακή ενημερώνουν τις λίστες του δικτύου έτσι ώστε να ξέρουμε τι αλλαγές έχουν προκύψει.  Τις λίστες μπορούμε να τις κατεβάσουμε στο https://sites.google.com/site/sanosyros/ , πατώντας την λέξη «Συνημμένα» δεξιά σας ανοίγει μια σελίδα με 3 αρχεία. Αυτά είναι τα αρχεία των μελών , της προσφοράς και της ζήτησης. Μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας επάνω στο βελάκι που υπάρχει τέρμα δεξιά κάθε αρχείο.
Εδώ να σας ενημερώσουμε ότι θα αναρτούμε και εμείς λίστες μόνο με τα μέλη του δικτύου από την Τήνο για να σας είναι ποιο εύκολη η χρήση εντός του νησιού μας.
Η ισοτιμία ορίζετε 1 σ.α.νο. = 1 ώρα. Δηλαδή αν μια εκπαιδευτικός μας κάνει στο παιδί μας 1 ώρα ιδιαίτερο μάθημα αποκτά 1 σ.α.νο. το οποίο μπορεί να το καταναλώσει παράδειγμα σε 1 ώρα καθάρισμα του σπιτιού της από μια καθαρίστρια που συμμετέχει στο δίκτυο.
Όλοι λοιπόν ξεκινάμε με 0 σ.α.νο.  και με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ή ζητάμε παίρνουμε ή δίνουμε σ.α.νο. σε αυτόν που κάνουμε την συναλλαγή. Στο παραπάνω παράδειγμα που είπαμε ότι μια καθηγήτρια κάνει 1 ώρα ιδιαίτερο μάθημα στο παιδί μας ,θα λάβει από εμάς 1 σ.α.νο. άρα εκείνη θα έχει +1 σ.α.νο. και εμείς -1 σ.α.νο.
Το όριο συναλλαγής μεταξύ των μελών είναι +30 σ.α.νο. και -30 σ.α.νο.
Όταν λάβετε ή προσφέρετε μια υπηρεσία στέλνεται ένα mail στο διαχειριστή στη διεύθυνση sanosyros@yahoo.gr  Ο διαχειριστής αναλαμβάνει να ενημερώσει το λογαριασμό σας.
Όταν λάβετε ή προσφέρετε μια υπηρεσία και στείλετε mail στο διαχειριστή παρακαλούμε ακολουθείστε το παρακάτω πρότυπο.
Προσέφερα:
Ονοματεπώνυμο,  Πόσα σ.α.νο. έλαβα
Σε ποιόν: (Όνομα και e-mail). Ημερομηνία Ανταλλαγής
Έλαβα:
Ονοματεπώνυμο,  Πόσα σ.α.νο. έδωσα
Από ποιόν: (Όνομα και e-mail). Ημερομηνία Ανταλλαγής

Φυσικά για όποιους δεν έχουν υπολογιστή ή δεν ξέρουν να κάνουν την διαδικασία μπορούν να βρουν ένα μέλος της επιτροπής και να τους στείλουμε εμείς το mail.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.