Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απαράδεκτη Καθυστέρηση Προνοιακών Επιδομάτων από Δήμο Ερμούπολης Σύρου

Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την καθυστέρηση της καταβολής των προνοιακών επιδομάτ...


Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την καθυστέρηση της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων.
Αν και η απόφαση για την κατανομή των ποσών που αντιστοιχούν στα προνοιακά επιδόματα για όλους τους Δήμους της χώρας, υπεγράφη, έστω και με καθυστέρηση.
Αν και ο Προϋπολογισμός του Δήμου σας για το οικ. Έτος 2013, όπως πληροφορηθήκαμε, ψηφίστηκε από το Δημοτικό σας Συμβούλιο.
Κι όμως για πολλοστή φορά ο εμπαιγμός των ΑμεΑ συνεχίζεται, και ο ένας επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλο.

Και μεις μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούμε να νοιώσουμε, θεωρώντας αδιανόητο αυτό που και πάλι συμβαίνει. Είναι πράξη τιμωρίας για την αναπηρία μας, είναι αδράνεια των υπηρεσιών σας της οποίας τις συνέπειες πληρώνουμε εμείς, είναι σκοπιμότητες; 
κ. Δήμαρχε, όπως έχουμε τονίσει και άλλη φορά, ο εμπαιγμός και η αδιαφορία δεν αρμόζει ως τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων από δημόσιους λειτουργούς, πόσο μάλλον όταν στρέφεται εναντίον ατόμων  για τα οποία το επίδομα αυτό είναι η μοναδική πηγή εσόδων, σε μια περίοδο μάλιστα έντονης οικονομικής κρίσης και με το οποίο καλούνται να καλύψουν όχι μόνο τις βιοτικές τους ανάγκες αλλά και το πρόσθετο κόστος των αναγκών της αναπηρίας τους.
Ελπίζουμε στην άμεση παρέμβασή σας ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ                                                      ΤΡΙΑΔΑ ΖΕΡΒΑ-ΑΠΕΡΓΗ         

Πίνακας αποδεκτών
1.      κ. Β. Μπαλάσκα, Γεν. Διευθύντρια Γεν. Δ/σης Εσωτερικής Λειτουργίας Αποκεντρωμένης Δ/σης Αιγαίου.
2.      κ. Ι. Μαχαιρίδη, Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου
3.      κ. Π. Κροντηρά, Δήμαρχο Τήνου