Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πιο οργανωμένο από ποτέ το «Συριανό Καρναβάλι 2013»

Πιο εντυπωσιακό και οργανωμένο από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται φέτος το  «Συριανό Καρναβάλι» , οι εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιη...


syriano karnavali 2
Πιο εντυπωσιακό και οργανωμένο από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται φέτος το «Συριανό Καρναβάλι», οι εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν από 16 έως 18 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Σύρου και τη συνεργασία τοπικών συλλόγων και επιχειρηματιών.
Βασικός σκελετός των τριήμερων εκδηλώσεων θα είναι και φέτος, η διπλή παρέλαση των καρναβαλιστών, το Σάββατο στην Άνω Σύρο και την Κυριακή στο κέντρο της Ερμούπολης, καθώς και τα κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας. Ωστόσο, η φετινή διοργάνωση θα κινηθεί σε πιο οργανωμένα πλαίσια και το νησί αναμένεται να γευθεί τους πρώτους καρπούς επιτυχίας που αποκόμισε από τα προηγούμενα χρόνια και δείχνουν ότι το «Συριανό Καρναβάλι» αρχίζει και καταξιώνεται.

200 καρναβαλιστές απ’ όλη την Ελλάδα
Συγκεκριμένα, με αφορμή το περσινό διαφημιστικό event του «Συριανού Καρναβαλιού» που έγινε στο Σύνταγμα με τον Σουρή, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση μια σειρά πολιτιστικών φορέων ανά την Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, στη Σύρο θα έρθουν περίπου 200 άτομα από το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβιών Λαμίας, τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατερίνης και τον Σύλλογο Ποντίων Λαμίας.
Θα πραγματοποιήσουν χορευτική παράσταση στο Θέατρο Απόλλων, ενώ θα λάβουν μέρος και στην παρέλαση του Καρναβαλιού της Ερμούπολης την Κυριακή της αποκριάς.
Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί και η πολύτιμη συμβολή της Blue Star Ferries, η οποία παρέχει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των 200 περίπου επισκεπτών που θα έρθουν στη Σύρο.

Τρεις παρουσιαστές και δωρεάν ταξίδια
Παρουσιαστές του φετινού Καρναβαλιού θα είναι από την Σύρο ο Μπάμπης Κουλούρας και ο Γιώργος Ρούσσος, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται ένα πρόσωπο έκπληξη. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με την εκπομπή «Πλάκα Κάνεις» του ANT1.
Επίσης, θα κληρωθούν 7 δωρεάν ταξίδια (ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή) για δύο άτομα (συνολικά 14 άτομα) από τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ, όπου η τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του «Συριανού Καρναβαλιού».

«Να αλλάξουμε την ψυχολογία του κόσμου»
«Πιστεύουμε ότι φέτος θα είμαστε πιο οργανωμένοι από τα προηγούμενα χρόνια και η επιτυχία του Συριανού Καρναβαλιού θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το βασικότερο στοίχημα που βάζουμε είναι να αλλάξουμε έστω και για ένα 3ήμερο την ψυχολογία του κόσμου. Να διασκεδάσει και να περάσει καλύτερα από τη δύσκολη καθημερινότητά του», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΣ, Γιάννης Κεράνης.
Σε επίπεδο συμμετοχής, ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες και εκατοντάδες καρναβαλιστές. Από τις ενδείξεις, η συμμετοχή αναμένεται να σπάσει ρεκόρ.



Το είδαμε : Cyclades24.gr