Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αστυνομικά δελτίο Κυκλάδων - Νάξος

Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Νάξο Επιπλέον εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου και σχηματίστηκε δικο...

Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Νάξο

Επιπλέον εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 29χρονου και τριών (3) συνεργών του

Κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και ένας σουγιάς


Συνελήφθη χθες (28-01-2013) στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.



Επιπλέον εξιχνιάστηκε μια υπόθεση διάρρηξης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα και ακόμη τριών (3) συνεργών του (ενός άνδρα 22 ετών και δυο γυναικών 28 και 23 ετών),  για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα σε έλεγχο που έγινε στον 27χρονο και έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην περιοχή Άγιος Αρσένιος Νάξου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

o       Ένα (1) περίστροφο
o       Ένας (1) πτυσσόμενος σουγιάς (πεταλούδα)

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από συνδυαστική αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, την 16/17-01-2013 νυχτερινές ώρες, ο 27χρονος από κοινού με τρία άτομα παραβίασαν περίπτερο σε περιοχή της ορεινής Νάξου και αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή.

Οι τρεις συνεργοί του 27χρονου στην απόπειρα κλοπής, προσήχθησαν και εξεταζόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, αλλά λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.

Ο 27χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.