Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εκδήλωση Συλλόγου Τριποταμιτών και Σμπεραδιανων στην Αθήνα

Σήμερα στις 11.00 το πρωί στο Μέγαρο της Αδελφότητος των  Τηνίων, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Τριποταμιτών και  Σπερα...

tripotamos
Σήμερα στις 11.00 το πρωί στο Μέγαρο της Αδελφότητος των  Τηνίων, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Τριποταμιτών και  Σπεραδιανών .Ο απολογισμός έτους 2012,   ο Προϋπολογισμός του 2013., και το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Κατάμεστη η αίθουσα  από μέλη και φίλους του Συλλόγου που αγαπούν το χωριό και εργάζονται γι’ αυτό.
Στην αρχή ανέβηκε στο βήμα και είπε δυο λόγια ο συγχωριανός τους Τριποταμιανός Πατέρας Χαράλαμπος Σιώτης. Λόγια ζεστά,  λόγια αγάπης για το χωρίο του και τους συγχωριανούς του.
Κατεβαίνοντας από το βήμα δυσκολεύτηκε λίγο.και ακούστηκε να λέει σε άπταιστο Τηνιακή διάλεκτο, “Ε καημένα χρόνια, τότε σαλτάραμε….τώρα….
Στη συνέχεια επακολούθησε ευλογία της Βασιλόπιτας με ωραία χορωδία που έψελνε και στη συνέχεια τραγούδι με τα κάλαντα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πολύ αγαπητός σε όλους Γιάννης  Σιώτος μίλησε με πολύ ωραία λόγια από τα οποία έβγαινε η αγάπη του για το χωριό του.
Καπετάνιος ο Γιάννης γύρισε όλο τον κόσμο αλλά πουθενά δε βρήκε κάτι καλύτερο και ομορφότερο από τον χωριό του τον Τριπόταμο.
Μέσα σε όλα δεν παρέλειψε να επισημάνει τα προβλήματα του χωριού.
Το πρώτο ότι το χωριό δεν  έχει  αποχέτευση και τα λύματα πέφτουν 200 μέτρα από την Εκκλησία του χωριού και το δεύτερο η επισκευή του Σχολείου.
Και για τα δύο η δαπάνη είναι μικρή.
Ειδικά για το πρώτο που αφορά την Υγεία πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος κάτι θα πρέπει να κάνει παρά τις τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι Δήμοι.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο τ.Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου κ. Ρένος Αθηναίος.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρυάς κ. Ποτήρης.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιανής κ, Κουρβαράς και ο Πρόεδρος της εταιρείας Κυκλαδικών μελετών.
Οι παραπάνω προσκλήθηκαν  από  τον πρόεδρο κ, Γ.Σιώτο και απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο Χρόνο.
Μηνύματα τα οποία αναγνώστηκαν από τον Πρόεδρο έστειλαν:
Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ.Παν. Ρήγας και
Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παν. Κροντηράς.
Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

Το είδαμε : Tiniakos.biz