Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τα Εγκαίνια έκθεσης έργων Σύγχρονων Τηνίων Μαρμαρογλυπτών

Μετά τον Εσπερινό της Οσίας Ξένης ο Σεβ. Δωρόθεος Β' μετέβη στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης", όπου παρέστη στα Εγκαίνια τ...


Μετά τον Εσπερινό της Οσίας Ξένης ο Σεβ. Δωρόθεος Β' μετέβη στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης", όπου παρέστη στα Εγκαίνια της Έκθεσης έργων συγχρόνων Τηνίων Μαρμαρογλυπτών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου και το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου Τήνου "Γιαννούλης Χαλεπάς".

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδωρου, οι Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Ρήγας και Συρμαλένιος, οι Δήμαρχοι Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, και Ραφήνας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου κ. Καγιώργης, η πολιτευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογιού, ο Πρόεδρος της εν Αθήναις Αδελφότητος Τηνίων, Πρόεδροι Συλλόγων και  Φορέων της Τήνου, όπως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέας Τσιμέκης μαζί με την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κ. Λουκία Κολλάρου, ο Εκδότης κ. Αντώνης Δελλατόλας και πλήθος ανθρώπων των Γραμμάτων και της Τέχνης, που είχαν κατακλύσει το β' όροφο του φιλόξενου Ιδρύματος, όπου εκτίθενται τα έργα των άξιων συνεχιστών της μεγάλης καλλιτεχνικής παράδοσης των Τηνίων μαϊστόρων της μαρμαρογλυπτικής.