Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Φαλατάδο

Όπως σε κάθε ενορία, έτσι και στον Φαλατάδο σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων, τελέστηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας ...

Όπως σε κάθε ενορία, έτσι και στον Φαλατάδο σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων, τελέστηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και Αγίου Ιωάννη. Πλήθος κόσμου παρά το κρύο, ανάμεσά τους οι αντιδήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Ζαλώνης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φαλατάδου κ. Νίκος Τριαντάφυλλος και ο επίτροπος του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κ. Αλέξανδρος Μέγκουλας, παρακολούθησαν ευλαβικά την ακολουθία.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας διαβάστηκε το μήνυμα του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δωροθέου Β' από τον πρ. Άγγελο Τζανουλίνο, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά στους πιστούς.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο σας εύχεται καλές γιορτές και με υγεία να μπει ο νέος χρόνος!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πραγματοποιήθηκε ζωντανή μετάδοση της ακολουθίας από το webRADIO που φτιάχτηκε για αυτόν τον σκοπό μέσα από την επίσημη σελίδα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Φαλατάδου. Σε αυτό βοήθησαν τα Τήνια NEWS και το Tinos e-Magazine.

Ακολουθεί το μήνυμα του Σεβασμιοτάτου.




σελίδα 1
σελιδα 4
σελίδα 3
σελίδα 2