Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Διεξαγωγή Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου με θέμα την Προώθηση Ιστοσελίδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου Εκπαίδευσης 2012, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την  Προώθηση Ιστοσε...

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου Εκπαίδευσης 2012, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Προώθηση Ιστοσελίδων, σκοπός του οποίου είναι να περιγράψει τις δυνατότητες προώθησης εταιρικής παρουσίας μέσα από τεχνικές SEO/SEM (Search Engine Optimization &Search Engine Marketing).
Η συνεχής ενδυνάμωση του ρόλου του Internet στη σημερινή -εγχώρια και διεθνή- αγορά επιτάσσει τη χρήση νέων τεχνικών και μεθόδων για την αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών μιας επιχείρησης μέσα από μια ευέλικτη και δυναμική διαδικτυακή παρουσία (ιστοσελίδα).

Η γνώση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων των τεχνικών SEO/SEM επιτρέπει στις επιχειρήσεις την είσοδο σε ένα νέο κόσμο
 υψηλής ανταγωνιστικότητας και παγκόσμιας προβολής, εφοδιάζοντάς τις με τακατάλληλα εργαλεία για να αναδείξουν την παρουσία τους και να διεκδικήσουν δυναμικά μερίδιο στη μεγάλη αυτή αγορά.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε
 ελεύθερους επαγγελματίες & μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να ενισχύσουν την εταιρική τους ταυτότητα, σε στελέχη που ασχολούνται με το Marketing, αλλά και σε τεχνικά στελέχη που έχουν την ευθύνη συντήρησης των εταιρικών ιστοσελίδων, ενώ για την  παρακολούθησή του δεν απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις εκτός από εξοικείωση με τις τεχνολογίες του Internet.
Το σεμινάριο αυτό έχει διάρκεια
 15 ωρών και θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (Παρασκευή 16.00-21.00, Σάββατο 14.00-19.00 & Κυριακή 09.00-14.00) στους χώρους του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη με «ζωντανή» και διαδραστική παρακολούθηση από τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.


Για περισσότερες πληροφορίες & Αιτήσεις Συμμετοχής
, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Δικτυακή Πύλη του Επιμελητήριου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr ή να απευθύνονται στο Τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης (τηλ. 22810 82346, επιλογή 3), καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.