Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σε Στουτγάρδη και Βερολίνο οι Περιφερειάρχες της χώρας μας

Τριήμερη προγραμματισμένη επίσκεψη σε Στουτγάρδη και Βερολίνο πραγματοποιούν από Τετάρτη οι Περιφερειάρχες της χώρας, μεταξύ των οποίων...


Τριήμερη προγραμματισμένη επίσκεψη σε Στουτγάρδη και Βερολίνο πραγματοποιούν από Τετάρτη οι Περιφερειάρχες της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Γιάννη Σγουρό.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης προβλέπει σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς παράγοντες των δύο πόλεων, όπως τον Δρα Wolfgang Schuster, Δήμαρχο Στουτγάρδης και Πρόεδρο του Συμβουλίου των Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης και Εκπροσώπων της Κυβέρνησης του Ομόσπονδου Κρατιδίου Βάδης – Βυρτεμβέργης.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και στις δράσεις των Περιφερειών, όπως η ενεργειακή οικονομία και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η διαχείριση λυμάτων, η περιφερειακή αυτοδιοίκηση, η κατάρτιση και η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες από την αυτοδιοίκηση, διαχείριση νοσοκομειακών δομών κλπ. ενώ θα επισκεφθούν την Άνω και Κάτω Βουλή και την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο.


Ξενάγηση στο κτίριο του Κοινοβουλίου παρουσία του Hans – Joachim Fuchtel, Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Εντεταλμένου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.